2777
2789

چیکار کنم بچه دوممه نمیدونم از پسش برمیام یا نه 

بااین ک خودمون خواستیم ولی استرس داریم

بعد خیلی این دومی رو دلم میخواست دختر باشه ولی پسر شد ناشکری نمی کنم ولی نمیدونم چجوریه دوتا بچه همجنس از تجربه هاتون بگید 

یه وقتا میگم کاش باردار نشده بودم 😕

کاربری قدیمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر بزرگم. سه ساله بود برادرش بدنیا اومد 

الان پسر کوچکم هشت ماهه س 

نابود شدم انقد سختم شد انقد غصه کشیدم

از لجبازی و حسادت پسر بزرگم نابود شدم مدام دنبال زدن نوزاد بود مداااام

با اینکه نوزادان آرومتر بود ولی سختم شد نمیباشد بخابونمش بیدارش میکرد زمین نمیزاشت بمونه 

الآنم همینجوری حسادت و کتک‌و..

دیگه مدام مراقبت باید باشم به خیلی کارا نمی‌رسم دو تا بچه واقعا سخته 

درسته کمی عادت کرده بهش ولی فوق العاده خسته میشم روحی و جسمی 

این دوره زمونه تک فرزندی عالیه دو تا بچه فرسایشی هست 

ولی خدا برام حفظشون کنه بزرگ شدنشون را ببینم عاشقشون هستم

پسر بزرگم. سه ساله بود برادرش بدنیا اومد الان پسر کوچکم هشت ماهه س نابود شدم انقد سختم شد انقد غصه ک ...

خدا قوت واقعا الان فکر کنم سیر از بچه شدی  هیچ وقت دلت دختر نمیخواد 😅؟؟؟

حالا پسر من خیلی عاقل تر شده همش میگه داداش بیاد مواظبشم ولی نمیدونم چقدر صدق کنه حرفش شیطنتای خودشو داره🥲😁

کاربری قدیمم
خدا قوت واقعا الان فکر کنم سیر از بچه شدی هیچ وقت دلت دختر نمیخواد 😅؟؟؟حالا پسر من خیلی عاقل تر شد ...

دختر؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا و ابدا 

مگه از جونم سیر شدم بچه بخام 

پسر منم زیاد ازین حرفا میزد 

بعد بدنیا اومدنش حسادت می‌کنه خیلی مواظب باش تنه‌اش نزاری من بچه رو میزاشتم به دیوار بالا 

که دستم پسرم نرسه بهش

دختر؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا و ابدا مگه از جونم سیر شدم بچه بخام پسر منم زیاد ازین حرفا میزد بعد بدنیا اومدنش حس ...

منم میگم همین دوتا برا هفت پشتم کافیه اما همه میگن ب سومی هم فکر کن دختر میخواد آدم و فلان ...من ک گوش نمیدم حرفشون خیلی دلشون خوشه انگار

پسر من خب ۵ سالشه من فکر کنم کمتره اذیتاش شایدم خوش خیالم

کاربری قدیمم
منم میگم همین دوتا برا هفت پشتم کافیه اما همه میگن ب سومی هم فکر کن دختر میخواد آدم و فلان ...من ک گ ...

پسر بزرگ منم الان توی پنج ساله خب 

ولی هنوزم شیطنت زیاد و آزار برادرش 

البته دوستش دارد 

ولی محبت و شیطنت و حسادت منجر به گریه برادرش میشه