2777
2789

همسايه پاييني داره ميز و مبل جابجا ميكنه

حتي چكش زد الان😑😑😑😑

يه زن مسن مجرده كه چندماهه اومده اينجا

كلا نميدونم كجايي هستن همش بلندبلند حرف ميزنن و در خونشون بازه صدا مياد تو راهرو يا پنجره اتاقش بازه تا صبح ور ور ميكنه

همشم مهموناي خانوم داره

خيلي بيشعوره واقعا

ساختمونمون كلا ٤واحديم همه ساكتو آروميم همسايه قبليم همينطور

اين از وقتي اومده آرامش رو برده

چندبارم مديرساختمون كه طبقه دوميه بهش تذكر داده ولي باز امشب داره سروصدا ميكنه

نميدونم لباس بپوشم برم پايين در بزنم بگم بچم خوابيده ماهم ميخوايم بخوابيم يا تو راهرو داد بزنم طبقه سوم ساكت😐😐😐😑😑😑

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

عزیزم برو دم درخونشون با احترام بگو خانوم لطفا سر وصدا نکنید

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو راهرو داد بزنی بقیه واحدام میان بیرون چارتا فحشم به تو میدن که😂 برو در خونشون بگو

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

برو دم خونش

داد نزنيا زشته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب شما اگه داد بزنید که میشید مثه خودش

بهتره برید در خونش و مودبانه بهش بگید لطفا فردا این کارارو انجام بدین بچم خوابه

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊