2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم خوشحال باشم

57 بازدید | 7 پست

امروز تو مدرسه یا گوشه کتابمو نقاشی می کردم یا سرمو گذاشته بودم‌ رو نیمکت به بهونه اینکه خوابم میاد ریز ریز اشک میریختم 

این از بچگیم که همش مریض بودم و تو بیمارستان 

اینم از الانم کی گفته بهترین سن مدرسه اس؟ هر روز مرگ راضی میشم ولی نرم مدرسه نرم جایی که همه شادم ولی من نمیتونم با هیچکس ارتباط بر قرار کنم نرم جایی که اون ۴ تا دوستی هم که داشتم ولم کردن رفتن

هر روز پیام خونه زیر پتو گریه میکنم 😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از درون خودته 

منم سالهای دبیرستان و برای کنکور میخوندم اینطور بودم کمو بیش 

پادکستای انگیزشی گوش بده 

آدما حق انتخاب دارن 

چون دوستات ولت کردن دلیل نمیشه که اعتماد بنفس تو بیاد پایین

حتما آدمای دیگه ای هستن که دوست دارن با تو دوست باشن

تو اول باید خودت رو ارزشمند بدونی و بعد بفکر خوشحال بودن باشی

مشکل از درون خودته منم سالهای دبیرستان و برای کنکور میخوندم اینطور بودم کمو بیش پادکستای انگیزشی گوش ...

خب مشکلم آینه که نمیتونم با بقیه کلاس ارتباط بر قرار کنم حس میکنم افتادم وسط یه سریالی که نه سرشو میدونم چیه نه تهش رو حرفاشونو نمی‌فهمم یا حس میکنم اگه برم پیششون منو طرد میکنن