2777
2789

من یدونه پسر سه سال و نیم دارم که از بد روزگار و شانسم ناخواسته حامله شدم اونم دو قلو از اول خواستم سقط کنم شوهرم نذاشت ....بعدش یه ویار وحشتناک اومد سراغم خونریزی و هماتوم از همون اول داشتم خونمم طبقه ی بالای پدرشوهرمه پدرشوهرم بعد فوت مادرشوهرم زن گرفته و مدام یه شهر دیگس همونجا خونه ساخته کنار خانواده ی زن جدیدش زندگی میکنه شوهر منم از صب میره سر کار اخر شب میاد خونه پدرمم تو روستاس راه دوره اونا نتونستن بیان اینجا کمکم باشن ...هر چی به شوهرم گفتم من برم کنار مادرم اینا این مدت تنها نمیتونم گفت نه منو نگه داشت تو خونه با اون حالم الان هنوز اول شش ماهم انقد سنگین شدم نه خودش هست منو ببره دکتر چکاپ نه پدرش میمونه که جور پسرشو بکشه خیلیم پرو میگه بگو پدرت بیاد ببرتت به منم میگه پسرم اینجا گشنه میمونه بمون همینجا براش بپز اون تنها نباشه حالا من امروز به شوهرم گفتم با پدرت حداقل صحبت کن اونا بیان طبقه بالا من برم پایین این چندماهو نمیتونم با این شکم برم بالا و بیام پایین اونم گفت به درک این بچه ها و همه چیز پدرم مهمتره اونم نمیتونه پله بره بیاد حالا اصلا پدرش اینا اینجا نیستن 😔 بنظرتون چیکار کنم این مرد احمق به خودش بیاد برم همون خونه مادرم بمونم تا خودشون یه فکری بردارن ؟!    

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا الان ک نیستن نمیری پایین؟ 

انتظارت از پدرش زیادیه ولی خود شوهرت نه اون باید برات کاری بکنه حداقل یجوری حرف نزنه که حس بی ارزشی کنی چرا نمیترسه؟ مهریه نداری؟

چرا حق طلاق برای زن ضروریه؟چون وقتی به این مرحله رسیدی با اون حال پله های دادگاه رو بالا پایین نری و گرفتارقانون و قاضی زن ستیزنشی و کلی هم پول به وکیل ومشاور ندی،  چون حتی اگه شرط ضمن عقد داشته باشی که بعلت خیانت میتونی جدابشی بازم میادمیگه صیغه کرده وفقه شیعه مجازمیدونه،چون هروقت ماشین سوار میشی نمیگی چرابه تصادف فکر کنم کمربند رومیبندی پس موقع ازدواج هم نگوچرا به طلاق فکر کنم مرداهم اگه نمیخوان ظلم کنن چراحق طلاق ندن؟چون مردها این حق رو بصورت مطلق دارن ومیتونن بدون علت موجه زن روطلاق بدن اما زن باید هرمشکلی رو ثابت کنه تا بعد سه سال شایدقاضی حکم به طلاق بده،مثلا اگه پنج ماه نفقه نده وماه ششم بده پنج ماه خونه رو ترک کنه وماه ششم بیاد که شش ماه متوالی نشه میخوای چیکار کنی؟مگه عمر تو بازیچه هست؟ اگه فکر میکنی این شوهرایی که بدون حجاب زنشون روبیرون کردن وعدم تمکین گرفتن یا امنیت جانی براش نزاشتن که مجبوربشه خونه رو ترک کنه مال بقیه ست بدون اونا هم به همین خوش خیالی بودن و .. البته حتماکه خدا طرف مظلوم هست وبالاخره اون مردهاتاوان کارشون روپس میدن اماچرااحتیاط و دوراندیشی نداشته باشی؟چون مهریت هرچقدر باشه طبق مصوبهٔ جدید مجلس فقط ۱۴تا عندالاستطاعه بایدبده که بعدمیدونی قاضی میکنه سالی یدونه وبعد اینم میدونی که شوهرت اموالش رومیزنه به نام بقیه ومیگه ندارم دادخواست اعسار میزنه وهمونم شاید بهت تعلق نگیره پس حالا که مهریه کشکه چراحق طلاقت رو و کلی حق دیگه رومفت ازدست بدی؟مردهای الان به شدت زرنگ شدن و بدون مهریه و نفقه ازدواج میکنن درصورتی که مهریه دراسلام نقد هست وحضرت زهرا حدود دو میلیارد بوده مهریه اش به پول الان،چون به هوای اینکه نمیتونی جدا بشی هرطوری باهات رفتار نکنه وتومسائل جنسی اذیتت نکنه،چون خیلیامون الان حمایت خانواده نداریم بخوایم جدابشیم دیگه باباهامون غیرتی نیستن شوهر جرات نکنه بگه بالای چشمت ابروهست پس باید همین حقوق روبگیریم،حق گرفتنیه💕💕بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

حق با مادر شوهرته حق تقدمم با پدر شوهرت

همیه بحث حق قانونی نیست گاهی وقتا بحث وجدان و انصاف ادماست من عروس اون خونوادم تا الانم نه بجونشون نق زدم نه بدی در حقشون کردم وقتی پسرشون و انقد بی تفاوت بار اوردن نسبت به زن و زندگیش حداقل اونا باید مراعات میکردن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا الان ک نیستن نمیری پایین؟ انتظارت از پدرش زیادیه ولی خود شوهرت نه اون باید برات کاری بکنه حداقل ...

مهریه دارم از همین خونه ای که تو هوا ساختن و ۱۱۴تا سکه ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میتونی بری خونه مادرت و دادخواست تامین مسکن مستقل بدی

منکه فعلا شرایطم خوب نیست حاملگیم پرخطره اگر هم برم فقط بخاطر شرایط خودمه ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهریه دارم از همین خونه ای که تو هوا ساختن و ۱۱۴تا سکه ....

اگه به نام شوهرته برو اجرا بزار ی باد سردی باید به باسن ایشون بخوره 

همه مردا بی تفاوت بار اومدن فکر نکن فقط تحفه خانواده شوهرت اینجوریه اما باید راه ادب کردنش رو یاد بگیری

چرا حق طلاق برای زن ضروریه؟چون وقتی به این مرحله رسیدی با اون حال پله های دادگاه رو بالا پایین نری و گرفتارقانون و قاضی زن ستیزنشی و کلی هم پول به وکیل ومشاور ندی،  چون حتی اگه شرط ضمن عقد داشته باشی که بعلت خیانت میتونی جدابشی بازم میادمیگه صیغه کرده وفقه شیعه مجازمیدونه،چون هروقت ماشین سوار میشی نمیگی چرابه تصادف فکر کنم کمربند رومیبندی پس موقع ازدواج هم نگوچرا به طلاق فکر کنم مرداهم اگه نمیخوان ظلم کنن چراحق طلاق ندن؟چون مردها این حق رو بصورت مطلق دارن ومیتونن بدون علت موجه زن روطلاق بدن اما زن باید هرمشکلی رو ثابت کنه تا بعد سه سال شایدقاضی حکم به طلاق بده،مثلا اگه پنج ماه نفقه نده وماه ششم بده پنج ماه خونه رو ترک کنه وماه ششم بیاد که شش ماه متوالی نشه میخوای چیکار کنی؟مگه عمر تو بازیچه هست؟ اگه فکر میکنی این شوهرایی که بدون حجاب زنشون روبیرون کردن وعدم تمکین گرفتن یا امنیت جانی براش نزاشتن که مجبوربشه خونه رو ترک کنه مال بقیه ست بدون اونا هم به همین خوش خیالی بودن و .. البته حتماکه خدا طرف مظلوم هست وبالاخره اون مردهاتاوان کارشون روپس میدن اماچرااحتیاط و دوراندیشی نداشته باشی؟چون مهریت هرچقدر باشه طبق مصوبهٔ جدید مجلس فقط ۱۴تا عندالاستطاعه بایدبده که بعدمیدونی قاضی میکنه سالی یدونه وبعد اینم میدونی که شوهرت اموالش رومیزنه به نام بقیه ومیگه ندارم دادخواست اعسار میزنه وهمونم شاید بهت تعلق نگیره پس حالا که مهریه کشکه چراحق طلاقت رو و کلی حق دیگه رومفت ازدست بدی؟مردهای الان به شدت زرنگ شدن و بدون مهریه و نفقه ازدواج میکنن درصورتی که مهریه دراسلام نقد هست وحضرت زهرا حدود دو میلیارد بوده مهریه اش به پول الان،چون به هوای اینکه نمیتونی جدا بشی هرطوری باهات رفتار نکنه وتومسائل جنسی اذیتت نکنه،چون خیلیامون الان حمایت خانواده نداریم بخوایم جدابشیم دیگه باباهامون غیرتی نیستن شوهر جرات نکنه بگه بالای چشمت ابروهست پس باید همین حقوق روبگیریم،حق گرفتنیه💕💕بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

اگه به نام شوهرته برو اجرا بزار ی باد سردی باید به باسن ایشون بخوره همه مردا بی تفاوت بار اومدن فکر ...

میذم خونه پدرم اول تقاضا نفقه میدم ....بعدشم گفتن تمکین میگم یه خونه درست حسابیبگیره من تمکین میکنم من شرایطم طوری نیس برم طبقه بالا زندگی کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40