من یدونه پسر سه سال و نیم دارم که از بد روزگار و شانسم ناخواسته حامله شدم اونم دو قلو از اول خواستم سقط کنم شوهرم نذاشت ....بعدش یه ویار وحشتناک اومد سراغم خونریزی و هماتوم از همون اول داشتم خونمم طبقه ی بالای پدرشوهرمه پدرشوهرم بعد فوت مادرشوهرم زن گرفته و مدام یه شهر دیگس همونجا خونه ساخته کنار خانواده ی زن جدیدش زندگی میکنه شوهر منم از صب میره سر کار اخر شب میاد خونه پدرمم تو روستاس راه دوره اونا نتونستن بیان اینجا کمکم باشن ...هر چی به شوهرم گفتم من برم کنار مادرم اینا این مدت تنها نمیتونم گفت نه منو نگه داشت تو خونه با اون حالم الان هنوز اول شش ماهم انقد سنگین شدم نه خودش هست منو ببره دکتر چکاپ نه پدرش میمونه که جور پسرشو بکشه خیلیم پرو میگه بگو پدرت بیاد ببرتت به منم میگه پسرم اینجا گشنه میمونه بمون همینجا براش بپز اون تنها نباشه حالا من امروز به شوهرم گفتم با پدرت حداقل صحبت کن اونا بیان طبقه بالا من برم پایین این چندماهو نمیتونم با این شکم برم بالا و بیام پایین اونم گفت به درک این بچه ها و همه چیز پدرم مهمتره اونم نمیتونه پله بره بیاد حالا اصلا پدرش اینا اینجا نیستن 😔 بنظرتون چیکار کنم این مرد احمق به خودش بیاد برم همون خونه مادرم بمونم تا خودشون یه فکری بردارن ؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میذم خونه پدرم اول تقاضا نفقه میدم ....بعدشم گفتن تمکین میگم یه خونه درست حسابیبگیره من تمکین میکنم ...
نع عزیزم اگه اموال داره اول مهر
چون اگه نفقه اجرا بزاری زرنگ میشه اموالش رو انتقال میده
دل نسوزون و مراعات الکی نکن ک زندگی ات حفظ بشه با شوهری ک به فکر درد زن باردارش نیست
💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه