2777
2789
عنوان

میشه بیاین بگین حق با منه یا شوهرم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 19 پست
به خانواده ات بگو بیان پیشت بعدشم تورو با خودشان ببرن به وکتر هم بگو به شوهرت بگه که استراحت مطلق با ...

اون احمق خودش میدونه من باید سرکلاژ میشدم که چون دیر رفتم نشد سرکلاژم کنن و الان خیلی وزنم رفته بالا و احتمال زایمان زودرس دارم

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پا در میانی حل و فصلش کنین شرایط بارداری تون می‌طلبد که توی شهر و امکانات پزشکی بیشتر باشید خدای ...

روستاش از شهر دور نیست تا اینجا همش بیس دیقه فاصلس ......

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با پا در میانی حل و فصلش کنین شرایط بارداری تون می‌طلبد که توی شهر و امکانات پزشکی بیشتر باشید خدای ...

متاسفانه خیلی بی منطق رفتار میکنن و اصلا شرتیط منو درک نمیکنن میگن هیچیت نمیشه بمون همون طبقه ی بالا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میذم خونه پدرم اول تقاضا نفقه میدم ....بعدشم گفتن تمکین میگم یه خونه درست حسابیبگیره من تمکین میکنم ...

نع عزیزم اگه اموال داره اول مهر 

چون اگه نفقه اجرا بزاری زرنگ میشه اموالش رو انتقال میده

دل نسوزون و مراعات الکی نکن ک زندگی ات حفظ بشه با شوهری ک به فکر درد زن باردارش نیست

💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه