2777
2789
عنوان

این ماشین ارزش خرید داره

104 بازدید | 11 پست

پراید مدل ۸۶

کارکردش ۴۰۰ هزار 

شاستی سالم 

رنگی هم نداره 

ظاهرش خوبه  یکم داخلش خرج داره 

قیمتم گفتع ۱۶۵

ولی روکش و کفی و اینا میخواد 

هم من تجربه رانندگی ندارم

تازه آزمون قبول شدم

هم برای باشگاه و دانشگاهم  و کارام اذیت کلی پول اسنپ میدم 

وگرنه خودمون ماشین داریم مدلش بالاس میترسم بخورم جایی هم برای بابام که اکثرا خونه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه سالمه و مدل پایین به درد شما نمیخوره!! اولین آسیب باعث افت شدید قیمت اون میشه!! انگاری کلکسیونی حساب میشه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اینکه سالمه و مدل پایین به درد شما نمیخوره!! اولین آسیب باعث افت شدید قیمت اون میشه!! انگاری کلکسیون ...

پس چی بخرم

مدل ماشین خودمون ۱۴۰۰ میترسم بخوریم جایی 

هم اینکه بخورم جایی مهم نیست 

اون قدرم ناشی نیستم ولی محض اطمینان 

اینجور ماشینا همش خرج باز میکنن باید کلا تو تعمیرگاه باشی من خودم باشم نمیخرم ماشین مدل پایین

برا ی مدت میخوام دستم باشه

هم نمیتونم خیلی هزینه کنم 

نمیدونم چیکار کنم هم خستم از اسنپ

پس چی بخرممدل ماشین خودمون ۱۴۰۰ میترسم بخوریم جایی هم اینکه بخورم جایی مهم نیست اون قدرم ناشی نیستم ...

اگه برای روان شدن دستتون و مهارت رانندگی میخواید رنگ دار بخرید که افت کرده باشه!!

ضمنا فرمان هیدرولیک بخرید مدل پایین ساده هست و دستتون درد میگیره!!

و اینکه بپرسید سر چندتا موتور تعمیر شده؟!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

رنگی ها معمولا شاستی ها ظربه خوردی اشکالی نداره؟

ببین گزینه خوبیه اما با اولین تصادف احتمالی خیلی افت میخوره، ببین اگه چندتا لک رنگ داشته باشه با همین مشخصات چقدر اختلاف قیمتی داره اگه خیلی نیست همینو بردار

و بپرس چه کیلومتری تعمیر موتور شده اینم مهمه!!