2777
2789
عنوان

میخوام برم لباس عروس پرو کنم استرس دارم کمککک😨

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 50 پست
هبچی دیگه قرار گذاشتی حالا پرسیدم ندارها درضمن شوهر تورو پسندکرده تموم شده خو فکر هیچی نکن فقط یک چی ...

زیر بغلم لیزره خداروشکر فقط بد بختی پریودم

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهااون وقت خانوادت بهت یادندادن ب ظاهر کسی توهین نکنی نه؟

اولا بی شعور خودتی و هفت جدو ابادت

دوما حالا هرچیم بی ریخت باشی دلیل نمیشه تو مجازی پاچه بقیه رو بگیری و عقدتو خالی کنی

فرهنگ فضای مجازی نداری نیا 

زیر بغلم لیزره خداروشکر فقط بد بختی پریودم

اشکال ندارن یا دوش عطر حله 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها دعوا نکنید اروم باشید به چیزای خوب فکر کنید🥰😘

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

توهین کردن ک کار توعه ک مشخصه از داشتن فرهنگ خانوادگی محروم بودی مشخصه همین ریختی ک گفتم هستی

حالا اون بنده خدا زشت بوده مگه خدش میخواسته چیزی بوده که هیچ دخالتی توش نداشته توام حقت بوده تنهایی بری