قدم کوتاهه یکم تو پرم قد۱۶۰ وزن ۶۳ صورتم گرده موهامم لخته اینا چیه میگم خخخخ رد دادم😂😭 کمکم کنید نرم لباسارو بپوشم تو تنم افتضاح بشه یکم گندمی ام هستم میترسم آبروم جلو شوهرم بره بگه😢
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻
هم قد وزنت هستم ۲هفته پیش عروسیم بود لباسای خیلی قشنگی هست برات خیالت راحت فقط لباس عربی سنگین برندار من انتخابم عربی پرکار سنگ دوزی بود تا شب نزدیک بود قش کنم
من قدم بلنده الان اسکینیم شدم حیف شوهر ندارم وگرنه فکرکنم خیلی بهم میاد😂😂اسی مثل ماه میشی نگران نب ...
عبضییی منم دلم قد بلندمیخواااد🥺
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻
من خوشگلم ولی عین یتیییما تک.تنها رفته پرو کردم بعد دیدم یه عروس با یه ایل و تبار اومده بود برا پرو هیکل گنده چاققق سیاهه اصلا خوشگل نبود بدنش تیره تیره ینی یه چی میگم.ی چی میشنوی اما چنان اعتماد ب نفس داشت ک.نگو شایدم.رو خودش نمیورد خلاصه ک اینا ک گفتی عادیه
هم قد وزنت هستم ۲هفته پیش عروسیم بود لباسای خیلی قشنگی هست برات خیالت راحت فقط لباس عربی سنگین برندا ...
جدی مبارکت باشه عشقم شوهرت روهم بردی برای پرو یا خودت تنها رفتی منم عربی بیشتر دوست دارم خوشگلن خیلی اجارش چقدر شد؟
بسته به اون لباس انتخاب کنید چون صندلتون تاثیر داره و مهمه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍