سرمایه گذاری میکردم یه مقدارشم بر میداشتم برای خودم اگه احتیاج داشتم
هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها
من در جریان میزارم چون بعدا بفهمه ناراحت میشه اما دیگه خیلی باز نمیکنم آنقدر میگیرم اینکار میکنم فقط سر زبونی میگم و رد میشم😁 بعد پولش یا خرج میکنم برا خودم یا جمع
لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱
اگر شوهرت بدخرجه و حس میکنی قراره تبدیل به وظیفه بشه این لطف پدرت براش
اصلا نگو
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️
بعدا برا خودت ماشینی چیزی بخر و بگو پدرت یک جا داده پولشو
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️