2777
2789
عنوان

به مامان بچه 7 ساله بگم یا نه

1478 بازدید | 53 پست

سلام خانومیاااااا
من و همکارم تو اتاق دو نفری هستیم و اون خانوم یه دختر کلاس اولی داره. بعد مدرسه دخترش میاد پیش ما تا ساعت کاری ما تموم شه و با مامانش برن خونه
دختر خوب و ساکتیه. امروز وقت مامانش تو اتاق نبود اومد بهم دو تا برچسب عروسکی نشون داد گفت خوشگله؟ منم گفتم بلههه مال خودته یا دوستت بهت داده؟
گفت یکی از بچه ها تو کلاس میفروخت. ده هزار تومن خریدم
منم بهش گفتم خریدش خوب نیست. فقط وقتی دوستش میخواد بهش هدیه بده بگیره.
پرسید چرا خوب نیست؟ تا بیام جواب بدم مراجع اومد وبعدشم مامانش اومد دیگه یادم رفت
الان دیدم به مامانش میگفت انگاری اون ده تومنو خوراکی خریده

یعنی راستشو نگفت
بیخیال بشم و چیزی نگم به مامانش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بگو ولی بگو ک نگ شما بهش گفتی. مثلا معاون مدرسه دیده ب مامانش زنگ زده گفته

دوتا برچسب دو تومن

طرف گرون فروشم بوده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بابا یه برچسبه

هنوز مامانا از این اخلاقا دارن که برچسب نخر؟ وااا

بچه رو مجبور میکنن دورغ بگه.

خیر نگید به شما اعتماد کرده بچه.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

چرا خوب نیست؟! این نظر شخصی سرکاره و نباید به بچه میگفتی و شاید همین باعث شده فکر کنه لازمه دروغ بگه. اگه به مادرش اطلاع دادی دقیقا بگو چی گفتی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.