2777
2789
عنوان

به مامان بچه 7 ساله بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 53 پست
دقیقا مشکل همینهه

به نظرم بگو به مادرش بگو یه خورده با بچه حرف بزنه در باره این موضوع 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما فقط به بچه خودت میتونی بگی خرید برچسب خوبه یا نه.بیشتر از این خراب کاری نکن

از فروشنده نخریده که
از یه بچه ۷ ساله خریده، اونم گرووون
فکر کنم خرید و فروش از نظر مدرسه هم درست نیست. اگه معاون بفهمه گیر میده

واقعا؟؟ یعنی اگه معاون بفهمه دعواشون نمیکنه؟مگه متروئه که خرید و فروش میکنن

نه چرا دعوا کنه.

از این سن درآمد دارن مگه بده؟ توی بزرگسالی منتظر نمیمونن پول نت شونو اینو اون بزنه. کم ترین هزینه خودشونو حداقل میتونن تامین کنن.

به معاون چه ربطی داره؟ بین دوتا بچس.

کار مگه عیبه که خریدو فروش نکنن، مواد که نمیفروشه.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

بنظرم بگوآخه بچه کلاس اولی چطور به فکرش میرسه برچسب بفروشه حتما خانوادش احساس زرنگی میکنن بعدم این م ...

آره حالاااا تازه یه هفته است رفتن مدرسه
فکر کنم اون بچه دلال میشه آخرش  

نه چرا دعوا کنه.از این سن درآمد دارن مگه بده؟ توی بزرگسالی منتظر نمیمونن پول نت شونو اینو اون بزنه. ...

خب عزیزم باید یه نظارتی روی چیزایی که رد و بدل میشه باشه دیگه
بچه‌ای که هنوز یه هفته نیومده مدرسه فروشندگی میکنه اونم گرونفروشی، از کجا معلوم ۵ سال دیگه قایمکی سیگار به همکلاسیاش نفروشه

خب عزیزم باید یه نظارتی روی چیزایی که رد و بدل میشه باشه دیگهبچه‌ای که هنوز یه هفته نیومده مدرسه فرو ...

گرون فروشی؟ برچسب زیر ۱۰ تومن من ندیدم.

اگه گرونم بده بالاخره باید یه سودی بکنه یا نه؟ 

چقد قضیه رو گنده‌ش میکنید😐

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

گرون فروشی؟ برچسب زیر ۱۰ تومن من ندیدم.اگه گرونم بده بالاخره باید یه سودی بکنه یا نه؟ چقد قضیه رو گن ...

چه سودی مدرسه جای کسب درآمد نیست. جای درس خوندنه
دو تا دونه برچسب دو سانتی رو 10 هزار تومن فروخته، نه دو ورق کامل برچسب
از قدیم گفتن  اون تخم مرغ دزده که شترمرغ دزد میشه

از فروشنده نخریده کهاز یه بچه ۷ ساله خریده، اونم گرووونفکر کنم خرید و فروش از نظر مدرسه هم درست نیست ...

هرچی. تو هیچی نمیگفتی، راحت به مامانش راستش را میگفت و مادر اگر صلاح میدونست یادش میداد. 

باباول کن تو با اون شوهرت که اینقدر عوضیه مشکل داریفکر مشکلات زندگی خودت و فکر طلاقت از اون عوضی باش ...

عزیزم حرفت خیلی دلمو شکوند

مگه من آدم نیستم؟ فارغ از شوهر آشغالم حق ندارم زندگی کنم؟ خیلی ناراحت بودم اومدم اینجا پیامتو دیدم دلم شکست

خب وقتی سرکارمم دیگه چیکار کنم اون زندگی نحسمو

یعنی چون دارم طلاق میگیرم باید لال بشم یه گوشه بشینم و از دنیا ببرم و با کسی حرف نزنم؟🥲

لطفاً ازین به بعد وقتی واسه یکی دیگه پیامی مینویسین یکم به دلش فکر کنین و رحم کنین

عزیزم حرفت خیلی دلمو شکوندمگه من آدم نیستم؟ فارغ از شوهر آشغالم حق ندارم زندگی کنم؟ خیلی ناراحت بودم ...

سلام عزیزممن معذرت مبخام ارت اگه ناراحت شدی منظوری نداشتم  قصد نداشتم ناراحتت کنم 

من میخاستم بگم تو که مشکلات زندگی در حال جاضر زیاده (در اینده صددرصد بعد از طلاقت از اون عوضی خب مشکلات زندگیت کمتر میشه)

من میگه حالا که مشکلات زندگیت زیاده خودتو درگیر این مسائل الکی و حاشیه ای نکن همین منظور من این بود

من سر داستان شوهر تو خیلی حرص خوردم 

بخاطز اینکه پسر های این دوره خیلیییی عوضی شدن خیلیییی

و از اینکه یه پسر سر همجنس منو تو ازدواج کلاه گذاشته شاکی ام 

من‌میگم فعلا مشکلات زندگیت زیاد هست خودتو درگیر این مسائل کم اهمیت نکن همین چون به اندازه کافی اون شوهر عوضیت انرژیت‌رو میگیره دیگه انرژی ات رو صرف این‌چیزای بی اهمیت نکن وگرنه باعث میشه زودتر پیر شی