2777
2789
عنوان

گدا نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره کارت بده ۲۰۰ بزنم براتاینقد فحش نده به بدبخت

خب بفرست واسش واقعا شما انگار براتون مهم نیست ولی برا ما وقتی یه آدم نفهم بیشعور اینطوری رفتار میکنه که اصلا یادش نیست و فرار میکنه برامون بدتره حالا اگه میومد میگفت ببخشید ندارم یه موقعی که دستم اومد میدم باز بهتره تا اینکه به رو خودش نیاره مطمئنم خودتم همینطور بودی

اینا همه میشه تجربه . بحث پولش به کنار .بدم میاد از آدمای بدقول. دیگه با آدمای اینجوری جایی نرو مایه هم نزار

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
آفرین خوب گفتی🤣

درخواست دادم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

واقعا مبلغی نیست که داری لباس هات رو میدری

بیخیال

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

هه واقعا میزنی براش؟؟؟!چرا فاز بر میداری

😐😐فاز برداشتن چیه

دویست میلیون که نیس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خب بفرست واسش واقعا شما انگار براتون مهم نیست ولی برا ما وقتی یه آدم نفهم بیشعور اینطوری رفتار میکنه ...

من میگم ارزش نداره برای این مبلغ 

برای خودت دغدغه و اعصاب خوردی درست کنی

فک کنه صدقه داده

دیگه هم برای این ادم خرج نکنه یا قرض نده

درخواستت برام چرا نیوفتاده ؟

درخواست دادم

بعدم خودتم میتونی درخواست بدی😐

من میگم ارزش نداره برای این مبلغ برای خودت دغدغه و اعصاب خوردی درست کنیفک کنه صدقه دادهدیگه هم برای ...

آره درسته خب

ولی برا خودم بار ها پیش اومده برای یه آدمی که بدحسابه پول قرض دادم هنوز نداده ولی بازم انگار جوریه نمیتونم دروغ بگم که ندارم وقتی داشته باشم میدم

من حتی فراموشم میکنم اینجوری نیستم که هروز فکر اون یه تومن دو تومنی باشم که نداده ولی بالاخره آدم باید از خودشم بدونه همینطور که تو لازم داشتی و گیر بودی ماهم لازم داریم و گیریم😐

هزار تومانم باشه طرف چرا پس نمیده اگه کمه

چرا از من میپرسی؟

مگه من گرفتم و پس ندادم😂