2777
2789
عنوان

وقتی متاهل بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 36 پست
وقتی خوابه یا داره بازی می‌کنه تو هم به کارای مورد علاقت برس یا استراحت کن تو نوزادی فقط سخته یکم ه ...

ما هم نمیخوایم....ولی میترسم نخواسته بشه....

میشه رحمو در اورد تا خیالمون راحت تر باشه؟؟

بد یک سوالاگه بچه بیاد اونوقت بازم نمیتونی کارای مورد علاقتو انجام بدیهمین فیلم و اینا

ما باهم فیلم نگاه می‌کنیم اول باهم پویا نگاه می‌کنیم بعد میگم وقت شما تموم‌شده برو با اسباب بازی بازی کن من میخوام تلویزون نگاه کنم البته جون شوهرم بالاسری نیست دوتربیتی نشده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهاون موقع بدبخت و بیچاره میشیمن ۹ساله دقبقا بچم ک اومده دیگه دیوانه شدم

خیلی از بچه میترسم......

روشای پیشگیری جواب نمیدن مگه؟ 

میشه رحمو دراورد تا خیالمون راحت بشه؟

ما هم نمیخوایم....ولی میترسم نخواسته بشه....میشه رحمو در اورد تا خیالمون راحت تر باشه؟؟

ببخشید مغزت‌ سالمه ؟ نخیر نمیشه 😑 فکر کردی رحم فقط برای بچه است . تمام بدن یک زن رو همین رحم و تخمدان ها مدیریت میکنن‌ کافیه پریودت نامنظم بشه یا قطع بشه اونوقت میفهمی چی میگم . ریزش مو مشکلات خواب مشکلات پوستی و .... به سراغت میان

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

خیلی از بچه میترسم......روشای پیشگیری جواب نمیدن مگه؟ میشه رحمو دراورد تا خیالمون راحت بشه؟

خخ

جواب میدن

من خودم حماقت کردم بچه خواستم

حالا ۹ساله ک همش میگم غلط کردم 

بد یک سوالاگه بچه بیاد اونوقت بازم نمیتونی کارای مورد علاقتو انجام بدیهمین فیلم و اینا

ببین اولاش که بچه میاد کلا جریان زندگیت تا یه مدت به هم می‌ریزه تا خودتو جمع و جور کنی 

ولی یه کم بزرگتر بشه مخصوصااا اگر کمکی داشته باشی خیلی عالیه 

مثلاً خواهر شوهر من ۲۱ روزش که بود رفت سرکار ...الآنم به همه چیش میرسه مسافرت و پارتی و گردش و باشگاه و همه چی 

بچه هم عادت داده به مامان خودش و مادرشوهرش و حسابی مستقل بار اومده بچه 

ببین اولاش که بچه میاد کلا جریان زندگیت تا یه مدت به هم می‌ریزه تا خودتو جمع و جور کنی ولی یه کم بزر ...

من کسی نداشتم همه اینکارا با بچه خودم انجام میرم بچم یکساعت پیش کسی نبوده

آفرین عالیه 😍😍😍

به خدا بعد ده سال بچه دارشدن مادرم یکسال بیمارستان بستری بود بعدشم برادرم سرطان گرفت خونواده خودم نه حوصله داشتن نه سالم بودن مادرشوهرم بچه سه ساله گذاشتم پیشش رفتم امتحان استخدامی بدم پوشکش کردم رفتم اومدم دیدم بچه دستشویی کرده عوض نکرده پوستش با پوشک آوند من ۶صبح رفتم دو بعدازظهر اومدم ولی بچه جاریم پنج سالشه پیش خودش بزرگش کرده همه کاراشو میکنه هرکدوم جاریام بچه هاشون بزارن پیشش نگه میداره به جز بچه من میگه از خودت خوشم نمیاد از بچتم خوشم نمیاد دیگا پیش کسی نذاشتمش میخواستم‌اگر قبول شدم بزارمش مهد که قبول نشدم