الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه دوست داشتم بایه مردمتاهل دوست بودمرده بهش گفته بودزنمونمیخوام بزورموندم بخاطربچه هام دوست احمقه من به من تعریف کردگفتم آخه احمق نمیادبگه زن من نمونه س من عوضیم که دوسته منم فکرمیکرددیگه خیلی خوشگل وسرتره اززنه اونه میگفت حتمازنش زشته بدهیکله و...خلاصه که یه باراتفاقی زنه رو دیدبابچه هاش که دارن سوارماشین همین آقامیشین توخیابون عکس گرفت اومدخونمون نشست به گریه عکسوبه من نشون دادزنه خیلی خوشگل وخوش اندام وخوش تیپ دوتاشونم زن وشوهربادوتالب خندون نشسته بودن دوتابچه عین فرشته به دوستم گفتم خاک توسرت حقته چقدربهت گفتم حماقت نکن
خخخخ بابای منم دخترخالمو صیغه کرده بود وقتی رابطه میخواست میرفت پیش دخترخالم مثل دستمال کاغذی انداخت ...
دختر خالت چند سالشه
چجوری فهمیدین
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗