2777
2789
اینا فکر میکنن خرس شکار کردن احساس میکنن چه چیز خاصی دارن که یارو اینا رو به زنش ترجیح داده احساس قد ...

اره به نظر منم بخاطر همینه بیشتر به مرد متاهل جذب میشن

انگار خوششون‌میاد 

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ بابای منم دخترخالمو صیغه کرده بود وقتی رابطه میخواست میرفت پیش دخترخالم مثل دستمال کاغذی انداخت ...

یاخدا😧

مامانت چی شد؟جدا شد؟

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

یه دوست داشتم بایه مردمتاهل دوست بودمرده بهش گفته بودزنمونمیخوام بزورموندم بخاطربچه هام دوست احمقه من به من تعریف کردگفتم آخه احمق نمیادبگه زن من نمونه س من عوضیم که دوسته منم فکرمیکرددیگه خیلی خوشگل وسرتره اززنه اونه میگفت حتمازنش زشته بدهیکله و...خلاصه که یه باراتفاقی زنه رو دیدبابچه هاش که دارن سوارماشین همین آقامیشین توخیابون عکس گرفت اومدخونمون نشست به گریه عکسوبه من نشون دادزنه خیلی خوشگل وخوش اندام  وخوش تیپ دوتاشونم زن وشوهربادوتالب خندون نشسته بودن دوتابچه عین فرشته به دوستم گفتم خاک توسرت حقته چقدربهت گفتم حماقت نکن

اینقدر پرروعه شاید باورت نشه بابام با مامان دختر خالم هم ..... مادرو دختر خرابن حالا دختر خالم نوه ه ...

از این جماعت دور باش اصلا لباست به لباسشون نخوره نجس هستن 

خیلی حالم بد میشه انسان حیفه باید بگی حیوان البته که حیوان هم موجود بیگناهیه به اینا نباید نسبت داد 

از این جماعت دور باش اصلا لباست به لباسشون نخوره نجس هستن خیلی حالم بد میشه انسان حیفه باید بگی حیوا ...

بابام هم مقصره همش میگم خالم چجوری دلش اومد به مامانم خیانت کنه 

خخخخ بابای منم دخترخالمو صیغه کرده بود وقتی رابطه میخواست میرفت پیش دخترخالم مثل دستمال کاغذی انداخت ...

دختر خالت چند سالشه 

چجوری فهمیدین 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗