2777
2789
عنوان

کنکوریا اگه برگردید عقب

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حال حاضر خوبه پرستاری بستگی داره چه بیمارستان و بخشی باشی بعضی بخشا هتله بعضی بخشا جهنمه😂

میشه یکم بیشتر ازش بهم بگی اگه مشکلی نداری و حقوق پایه چقدره و تا چقدر افزایش پیدا می‌کنه 

میشه یکم بیشتر ازش بهم بگی اگه مشکلی نداری و حقوق پایه چقدره و تا چقدر افزایش پیدا می‌کنه

حقوق پایه ۱۷ تومن هست من طرحیم با تعرفه و اضافه کار حدود ۳۰ تومن میگیرم  ۱۲ تا شیفت میرم در ماه ( لانگ یا شب) 

تعرفه بستگی به بخش و بیمارستان داره ممکنه یه بخش هفت تومن باشه یه بخش ۱۲ تومن تهران که باشی خیلی خیلی بیشتره 

در حال حاضر دریافتی پرستاری از بقیه پیراها بیشتره 

جوجه پرستار

میتونی پیرا ها رو بیاری اونم روزانهالبته اگر هدفت چیز دیگه ای باشه که خوب حق داری

چیه دیگه ای بود ولی پیرا هارو زدم 

خانوادم خیلی اصرار میکنن نمون

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

البته شرایط هم سخته هم شش تا یازدهم هم دوازدهم رو باید ترمیم بزنی اگه تو خودت میبینی بمون

حس میکنم حال سابقو ندارم 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

کاش نهایی نبود واقعا ☹️

اره دقیقا حالا نمیدونم الان حال ندارم یا کلا خستم 

اگه پرستاری و اتاق عمل بیارم میرم