2777
2789
عنوان

از وقتی اینستا گرام اومده زندگیم

179 بازدید | 20 پست

شده حسرت حسرت حسرت 

هر چی میخرم هر کاری میکنم دیگه به چشمم نمیاد و کلا اعتماد به نفسم نابود شده ، همش در حال مقایسه م

تا همین ۷،۸ سال پیش که خیلی اهل اینستا و مجازی نبودم و  وضعیت اون موقعم از الانم بدتر بود ولی بازم خوشحال بودم و سر خرید چیز های کوچیک ذوق داشتم 

اما الان از دید خودم وسایلم زشت شدن ، تیپم داغون ، داشته هامم خیلی کمن 

کاش اینستا کلا از بین میرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینستا از بین نمیره. شما از گوشیت حذفش کن. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بلاگرای نمایشی و ریا کارارو بلاک کن اونا دنبال پول و خواسته هاشونن فالور براشون ارزشی نداره 

هر کاری انجام میدن در جهت منفعت خودشون حتی خنده های فیکشون یا زبون ریختناشون 

یکم بهشون سخت بیاد ذات واقعیشونو نشونتون میدن 

بکم لایک و ویوشون پایین بیاد ذات واقعیشونو میبینی چقدر فیکن 

یه فلتر بزار رو عکسات و فیلمات 

رو وسایلی که خریدی میشه صد برابر قشنگتر از بقیه

من فیلمای رفیقم  که از وسایل زندگیش بود میدیدم تو اینستا مث تو بودم بعد که رفتم خونش نه بابا خبری نیس مال من بهتر از اونه 

فقط دوستم با فیلر کلا عکس و فیلم میگرفت که اینقدر زیبا و جذاب می افتاد وسایلش

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖