2777
2789
عنوان

صاحبخونه ام خ نامرده

192 بازدید | 11 پست

صبح ساعت ۹پیام داده امروز روضه دارم از ظرفهام ۲۰تا بزار بیرون از همون دیروزی ها خب من نمیدونم دخترش اومد برد 

گفتم کجان سمت چپی ها؟ جواب نداد گفتم بگین فلانی اسم همون دخترش دیروز اومد بیاد ببره ۳ساعت گذشت نیومد 

بخدا الان پام بزارم دستشویی میاد در میزنه بعدم میگ تو نذاشتی ب مهمونامون غذا برسه 

ینی ۳ساعته صداش از بالا میاد گوشیش ی نگاه نکرده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرفهاش خونه شما چکار میکنه؟

خونه مبله با وسایل اجاره کردم بالا جا کمه خونه خودش اینجا کابینت ها پر ظرفه نزدیک ۱۰۰تا 

دیروز اومد یعالمه برد بالا 

صبح باز پیام داده از ۱۲ بهش گفتم اگ میخوای بیا ببر یا بگو کدوم کابینت هست بزارم بیرون جواب نداده زنگم زدم الان جواب نداد ولی صداهاشون میاد مهمون دارن شلوغه بالا 

فک کنم اصلا لازم نداره داره اذیت میکنه ک منو مشغول خودش نگه داره 

شاید سرش شلوغ مگه این دستشویی چقدر دوره

ن شانس ندارم تا میرم میاد خودم بدشانسم اخه اب هم از پایین باز میکنن کم فشار میشه فلاش تانکشم خرابه شلنگ میزارم تو آفتابه ۵دقیقه طول میکشه پر بشه اون 

نمیدونم منطقش چجوریه این خانمه 

انتظار داره هر لحظه در زد همونجا من پشت در آماده واستاده باشم در باز کنم خب منم کار دارم 

دیروز اومد خواب بودم تو خواب دیدم یکی داره در میزنه شوهر سابقمه ترسیدم بیدار شدم فهمیدم این خانمه در زده رفته 

بعد رفتم دستشویی اومدم

صورتم فوم بزنم بشورم صورتم کفی بود در زده باز کن بعد داد زد ب دخترش گفت فلانی کلید بیار گفتم وا مگ کلید زاپاس داره صدا دادم لطفا ی ربع دیگ بیاین

بعد الکی میگ فک کردم بلایی سرت اومده اخه ار دیشب تا حالا میخاد چ بلایی بیاد خودش بلاست 

من مامانم گاهی دوسه روزم بهش زنگ نمیزدم نگران نمیشد میگفت تو اینجوری راحت‌تری  

اگه اونجا بودم جرش میدادم آخه چرا تورو اذیت میکنه

تازه امروز روز سوم روضه اش هست گفت روز اول آبگوشت تو تنهایی برات میارم حالا من گشنه اون نیستم ولی خوب شد نهار تو یخچال داشتم نیاورد منم بروم نیاوردم فرداش گفت ازت یادم رفته 

ولی امروز ماکارونی داریم منم ماکارونی داشتم گفتم باشه ممنون بیارین نیاورد 😂دیگ گفتم بیخیال غذاش

امروز جوجه کبابه از گوشتهایی ک دیشب از فریزر برد میدونم

ولی مهم نیس مونده نیستم خودم کتلت درست کردم 

فقط اذیتم نکنه غذاش مال خودش 

اگه اونجا بودم جرش میدادم آخه چرا تورو اذیت میکنه

فک کنم ازم خوشش نمیاد اخه گفت بیا روضه نرفتم خودم مذهبی ام ولی راحت نبودم دلم نمیخاد باهاش زیادی قاطی بشم میخوام تنها باشم 

امروز روضه رو از کانال کولر همه صداها میاد گوش دادم خودم معتقدم ولی حوصله بالا رفتن و پیش مهموناش بشینم نداشتم 

بدش اومده ک نرفتم چون گفت لابد اعتقاد نداری گفتم دارم حال نداشتم حوصله جمع و شلوغی زنانه ندارم پچ پچ میکنن طاقت ندارم

تنهایی خوبه 

یا یجا اسم دختر سردار سلیمانی رو ب خوبی ذکر خوب گفتم گفت مگ تو اونارو میشناسی 😐گفتم منک ضدانقلاب نیستم  اخه

حجابمم معمولیه مانتو و شال

روز اولم شرط کرد بی حجاب نباشی گفتم ن حجاب دارم