2777
2789
چرا غذا درست میکردی من خونه پدرم اگه کسی میومد سفارش میدادم غذا ولی حمالی نمیکردم‌براشون ظرف اینام خ ...

فکر میکردی به راحتی غذا درست میکردم ؟بعد کلی جنگ و دعوا مجبور میشدم غذا درست کنم بازم بخاطر شخصیتی که تربیت شده بودم میگفتم زشته طرف بیاد بفهمه دعوامون شده و فلان ولی اشتباه میکردم . در مورد سفارش غذا ،یهو میرفت کلی گوشت و مرغ میخرید بعدش هزار بهونه که غذای بیرون معلوم نیست چیه و فلان قانعم میکرد ، شاید مثلا از ۱۰ بار یه بار غذا سفارش میداد . 

مادر شوهرم دستور میداد برا من بی نمک و روغن و ادویه درست کن ،این یه رقمو هیچ وقت بهش گوش ندادم 😂

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی عزیزم عالی بود تاپیکت واقعا آموزنده بود دورت بگردم چقدر اذیت شدی

تو زندگی مثل من باشید ،حق خودت و سلامتیت و روح و روانت خیلی مهمه خیلی .

ممنون ازت 

وای خدای من زندگیت کپی زندگی مامان بیچاره منه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم برا مادرت ، مادرا خیلی مظلومن ،مادر منم خیلی سختی کشیده ...

برا پدرت متاسفم . الان شما کنار مادرتون هستین قوت قلبش باشید نزارید از این به بعد اذیت بشه .

فکر میکردی به راحتی غذا درست میکردم ؟بعد کلی جنگ و دعوا مجبور میشدم غذا درست کنم بازم بخاطر شخصیتی ک ...

اصلا محل سگ بهشون نده انقدر کار کردی براشون شده وظیفت 

خیلی سخت میشه برات سالی یکبار دوسالی یکبار برو سر بزن بهشون ولی نهایت یک ساعت بمون نهار شام‌هم‌اصلا پیششون نخور 

خداروشکر شوهرت بالاخره متوجه شد قدرنشناس و مفت خورن

ممنون که درک میکنی .تو زندگیم هیچکی درکم نکرد 😔بخدا اینا که نوشتم خلاصه طور بود ، جزییات ریز به ریز ...

مادرشوهرت رسماً عقده ای بوده.... دیگه نرو خونشون کامل قطع رابطه کن

اصلا محل سگ بهشون نده انقدر کار کردی براشون شده وظیفت خیلی سخت میشه برات سالی یکبار دوسالی یکبار برو ...

اون موقع سنم کم بود الان محل نمیدم بهشون ، ولی خب مادر شوهرم و پدر شوهرم هنوزم میان خونمون ، سالی یه بار ،میان دو سه هفته موندگارن ، اما شر داداشا و خواهراش کنده شد 

مادرشوهرت رسماً عقده ای بوده.... دیگه نرو خونشون کامل قطع رابطه کن

الان شوهرم شناختتش همش فوشش میده میگه روانی مادرش . خیلی کثافتن خانوادگی .

خونشون که نمیرم اصلا اوایل هی میگفتن چرا نمیایی ؟یه بار مادر شوهرم زنگ زد گفت تو از ما خوشت نمیاد ولی الان حلیم داریم بیا اونجا همه فامیل هستن ، نرفتم 

اوووف اووف که چقد از دست شوهرت حرص خوردم و خودت چرا انقد بی زبون بودی الان میفهمم سلیطع بودن چه نعمت ...

دل منو خون کرد شوهرم . میگم که سنم کم بود بخاطر تربیت پدر مادرم و کتکاشون ترسو بی زبون بار اومده بودم .

یه بار خونه بابام با شوهرم دعوام شد داد زدم سرش به قول گفتنی سلیطه بازی درآوردم ، پدر مادرم جلو شوهرم سکه یه پولم کردن ،خفه شو کثافت صداتو ببر هار شدی و فلان گوه زیادی میخوری و....تو زن نیستی و فلان مقصر تویی و ...

این حرفاشون باعث میشد خفه شم واقعا . اون موقع اشکم لب مشکم بود راه به راه کارم گریه بود .

ولی الان حرف بزنن جوابشون میدم ،بعد میگن تو حاضرجوابی نمیشه باهات صحبت کرد 

اوووف اووف که چقد از دست شوهرت حرص خوردم و خودت چرا انقد بی زبون بودی الان میفهمم سلیطع بودن چه نعمت ...

بعد من دوتا عروس آوردن سلیطه تمام معنا الان همچین ارج قرب دارن . نمیدونی چقدر حرص میخورم تا حالا یه شب خونشون مهمون نداشتن 

چه درسی بشه برای بقیه کی آخه اینجوریه

تو هم هر چی کشیدی از فرهنگ خانواده خودت بوده 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

دقیقا حمایتم نکرد و دقیقا قدرت نه گفتن بهشون نداشت ‌. مادر شوهرم خودش که میومد با خودش مهمان میاورد ...

چرا. ناراحت میشم که ده سال به ساز اونا رقصیدم. ولی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته.‌ بازم خداروشکر که راه غلط رو ادامه ندادیم. برادرشوهرم هم کار اشتباهی نمیکنه. جنگ اول به از صلح آخر

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
چه درسی بشه برای بقیه کی آخه اینجوریهتو هم هر چی کشیدی از فرهنگ خانواده خودت بوده

تو سن کم ازدواج نکنن از اول سلیطه باشن رو ندن ، چرا خیلی ها هستن خانواده شوهر اذیتشون میکنن‌.

آره میدونم مقصر خانوادمن

چرا. ناراحت میشم که ده سال به ساز اونا رقصیدم. ولی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته.‌ بازم خداروشکر که را ...

آره منم همینطور.

پس چی بهترین کار میکنه