2777
2789
من نچرال قشنگم😎هیچی از کنارشون رد میشم اونا هستن که به سختی از کنار این همه زیبایی من رد میشن 😅جدا ...

عزیزم الحمدالله رب العالمین 

راستش رو بگو 😂🙃هیچ کاری نمی کنی ؟! 

ماسک پوستی ؟! عملی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش رو بگو 😂🤦‍♀️🤍

بخدا راست میگم😅

یه نفر هست اینجا منو دیده ولی خب چون باهاش دعوا کردم نمیتونم تگش کنم بیاد نظرشو بگه😂😂

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

دو تا دکتر رفتم هر دوتا خووووب

دوست من ی دکتر رفت پوستش کلی جوش و فرو رفتگی داشت ی‌سال زمان برد اما درستش کرد اسم و ادرس دکترو ندارم زعفرانیه بود فقط

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه خواهر ژنتیک کجا بوده قبللا رنگ پوست یه چیز دیگه بود الان شده عین برف

آمپول گلوتاتیون 

تزریق PRP و مزونیدلینگ و پک ویتامین سی و میکرودرم ابریژن

همراه با کرم لایه بردار و قرص های گلوتاتیون و پیگمنتا و لزل

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

کاش روتینش رو می‌گفت لااقل

این قضیه مال ۱۰ سال پیشه 

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم الحمدالله رب العالمین راستش رو بگو 😂🙃هیچ کاری نمی کنی ؟! ماسک پوستی ؟! عملی؟!

نه خدا شاهده

توام قطعا خوشگلی تو این خط ها نیفت که هی میخوای خودت رو تغییر بدی و رو دور بی پایان میفتی