2777
2789
عزیزم شرمنده من تاپیکاتو خوندم شما هم بدتر از من از سال ۱۴۰۱داری طلاق میگیری 😕😕انشاالله که پای بجه ...

من خونواده پشتم نیستن کسیو ندارم اونم خیلییی زیاد زرنگه موندم بخدا چ غلطی بکنم حالم از خودم بهم میخوره

مسلمونارو درست دیدم کافر شدم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خواهر بخدا من عقد بودم گفتم درست میشه دوسال عروسی کردم همونه🥺بچه ندارم

ببین هیچ وقت کسیو برا طلاق تشویق نمیکنم اما برید مشاوره اگه حال دلت با همسرت خوب نیست جدا شو تا پای بچه به زندگیتون باز نشده  من ۱۸ ساله دارم ذره ذره  له میشم بچه هامم اسیب دیدن 😔😔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

ببین هیچ وقت کسیو برا طلاق تشویق نمیکنم اما برید مشاوره اگه حال دلت با همسرت خوب نیست جدا شو تا پای ...

مشاوره نمیاد بمن میگه برو بسلامت ماشین میگیرم اساستو جم کن بعد بفمی سر چی این حرفو بمن زده خندت میگیره

من خونواده پشتم نیستن کسیو ندارم اونم خیلییی زیاد زرنگه موندم بخدا چ غلطی بکنم حالم از خودم بهم میخو ...

منم دوران عقد گفتم طلاق اما خانوادم پشتمو خالی کردن و من به اجبار این زندگی رو پذیرفتم💔💔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

و منی که 15 ساله میخام طلاق بگیرم جسارتشو ندارم

توروخدا جداشو بخدا مامانم موند بپا ما نابود شدیم خودشم بیچاره خیلی زجر کشید

دقیقا منم🥲

شما الان وضعیتت با من کاملا فرق داره من دوتا بچه دارم که بسیار وابسته پدرشونن اونم الحق که مدر خوبی براشون اما حال دل من خوب نیست مخصوصا از ۳سال پیش که خیانت کرد 💔😔😔

شما الان وضعیتت با من کاملا فرق داره من دوتا بچه دارم که بسیار وابسته پدرشونن اونم الحق که مدر خوبی ...

عزیزمممم درکت میکنم🥲🥺