2777
2789

هر روز ظهر که ار مدرسه میان همین بساطه تا ساعت ۴-۵ ولو میشن تو حیاط بی پدر مادرا😑😑😑😑 همینجوری میدون و جیغ میزنن به هم فحش میدن سنشونم کمه به خدا نمیدونم کی انقدر بچه ها وقیح شدن 

اصلا انرژی از کجا میارن بعد ندرسه انقدر جیغ میکشن

چند بارم اعتراض کردیم میگن یکم هوا سرد بشه دیگه نمیان🤬🤬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم ک الان ناسزا گفتی

دقیقا 🤣🤣🤣🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من امروز جلو یه مدرسه پسرونه رد میشم فقط فحش های جنسی بهم میدادن 😐

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

عزیزم‌مجتمع‌همینه محوطه‌اش‌محل بازی بچه هاس‌نمی شه‌چیزی‌گفت

😐😐 والا تو حیاط مجتمع ما تاب و سرسره برا بچه های مردم نزاشتن پارک دو قدم اون ور تر هست برن هرچی میخوان جیغ بزنن 

من ازجلومدرسه دخترونه ردمیشم فحشهایی میدن بهم که پسرابایدبرن تولغت نامه دهخدا دنبال معنیش بگردن😂😂

بچه ای که این همه برای تربیتش وقت میزاریم باید بره بین اینا

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺