2777
2789
عنوان

خدا باید بعضیا رو عقیم کنه واقعا دارم رد میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 20 پست
برو یه جای دیگه اصلا یه شهر دیگه شکایت کن. فک و فامیل نداری؟

دختر 18 ساله ی تنها کجا بره اخه تنهایی . نه ندارم همشون پشت بابامم

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدره بچش و میکشه کاریش ندارن!به نظرت به خاطر اینکه یه لگد به بچش زده پلیس کاری میکنه!!؟

آره چرا نکنه‌ . تو هم شاهد لگد زدن بودی. نذار یه عده اینقد بدبینت کنن خود این بدبینی از هر ظلمی بالاتره. درسته که بعضیا پارتی دارن ولی اینجور موارد چیزی نیست که با منافع خودشون در تضاد باشه و هنوزم آدم های خوب تو موقعیت های مختلف زیادن

دختر 18 ساله ی تنها کجا بره اخه تنهایی . نه ندارم همشون پشت بابامم

با یه دختر ۱۸ ساله خودتو تنها و ضعیف میدونی؟ میتونید هردوتون برید سر کار و جدا خونه اجاره کنید و یه شهر دیگه زندگی کنید. 

با یه دختر ۱۸ ساله خودتو تنها و ضعیف میدونی؟ میتونید هردوتون برید سر کار و جدا خونه اجاره کنید و یه ...

من خودم 18 سالمه . مادرم که نمیاد چسبیده به بابام

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱