از اولشم تو شروع کردی به بدو بیراه گفتن بمن گفتی گمشو هرچند منم نباید اونجوری بهت میگفتم چون حس کردم داری از اون استارتر که خوشش میاد با مردای متاهل باشه دفاع میکنی
و به اینجا کشیده شد، تو خودت تو تاپیکات دنبال دعا بودی بعد بمن گفتی برو دنبال دعانویست!! واقعا از نظر خودت الان چجور آدمی هستی؟ اومدی سراغ تاپیکای من تا نقطه ضعف پیدا کنی بزنی تو سرم انتظار داشتی من بشینم تماشا کنم؟؟ ببین چقدر بمن فحش دادی چه چیزایی گفتی فکر نکن من ترسیدم یا میترسم چون کلی بمن فحش رکیک دادی مجازات نقدی فحاشی ۱۵۰ میلیونه بلدی؟ پس فکر نکن میترسم شکایت کنی چون حتی اگه هم بکنی منم شکایت کنم کلا جرمی که مرتکب شدی مجازات سخت تری داره چون من فحش رکیک ندادم بهت پس بازم میگم بحث ترسیدن نیست فقط میخوام تمومش کنیم هردو همینجا
تو حرفات بد بود و حرفای منم بد بود اما دنیا انقد ارزش ندارع تو مجازی ام بخوایم سرو کله همو خورد کنیم
من بخاطر حرفام ازت عذرخواهی میکنم چون ظاهرا بزرگتری از من، من باید بیام عذر خواهی اول امیدوارم متوجه شده باشی چی میگم منتظر جوابت هستم اگه میخوای این راه مزخرفو بریم و هرکدوم جریمه بدیم هرچند جریمه ای که تو باید بدی بیشتره خیلی بیشتر و بره تو جیب دولت بسم الله اگه میخوای از اینجا صورت همو بوس کنیمو تمومش کنیم