2777
2789

بزار به اطلاعت برسونم که من هیچ حرف زشتی بتو نزدم ک بتونی شکایت کنی حتی اگه بتونی شکایت کنی این حرفایی که تو بمن زدی اصل توهینه و مجازات خیلی سنگینی برات میبرن🤣🤣

اولین بار گفتی گمشو 

دومین بار تو تاپیک خودت گفتی زنیکه کثافت انگل

بعد گفت چه گوهی خوردی

برو آماده شو برای جریمه نقدی و شلاق چون حرفات خییییلی زشت بوده 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بزار به اطلاعت برسونم که من هیچ حرف زشتی بتو نزدم ک بتونی شکایت کنی حتی اگه بتونی شکایت کنی این حرفا ...

حیف ک عکسا دیر میاد تو مدتی ک تو داشتی این متنو مینوشتی  من شکایتو ثبت کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف ک عکسا دیر میاد تو مدتی ک تو داشتی این متنو مینوشتی من شکایتو ثبت کردم

😂😂😂😂 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بخند چون ب تک تک نی نی یار ها هم پیام دادم 🦦

وای خدای من چقدر ترسیدم واقعا با چه رویی اینارو میگی من هیچ فحشی بتو ندادم فحشای خودتو نادیده گرفتی یعنی 

یعنی فکر کردی من از تو شکایت نمیکنم ؟

تهمت؟😂😂😂😂 برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه طرف می‌ره دفتر قضایی کلی پول شکایت میده تا بفهمن شکایتش راه نداره اصلا به شکایت نامه اش نگاهم نمیکنن چه برسه به اینکه بره دادگاه 

اونوقت تو 

فقط موندم ببینم این تهمتی ک زدم چی بوده😂😂😂

تهمت؟😂😂😂😂 برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه طرف می‌ره دفتر قضایی کلی پول شکایت میده تا بفهمن شکا ...

خیلی صحبت کردم خسته شدم بقیشو دیگ عملی میکنم 🤣🤣حوصله توضیح ندارم

برو عملی کن 

یه جوری میگه عملی میکنم آدم فکر می‌کنه میخواد چکار کنه چقدم پر رویی فحشارو تو دادی دو قورت نیمتم باقیه 😂😂

درخواستو قبول کن یه کاری باهات دارم 

درخواستو قبول کن یه کاری باهات دارم

از اولشم تو شروع کردی به بدو بیراه گفتن بمن گفتی گمشو هرچند منم نباید اونجوری بهت میگفتم چون حس کردم داری از اون استارتر که خوشش میاد با مردای متاهل باشه دفاع می‌کنی 

و به اینجا کشیده شد، تو خودت تو تاپیکات دنبال دعا بودی بعد بمن گفتی برو دنبال دعانویست!! واقعا از نظر خودت الان چجور آدمی هستی؟ اومدی سراغ تاپیکای من تا نقطه ضعف پیدا کنی بزنی تو سرم انتظار داشتی من بشینم تماشا کنم؟؟ ببین چقدر بمن فحش دادی چه چیزایی گفتی فکر نکن من ترسیدم یا میترسم چون کلی بمن فحش رکیک دادی مجازات نقدی فحاشی ۱۵۰ میلیونه بلدی؟ پس فکر نکن میترسم شکایت کنی چون حتی اگه هم بکنی منم شکایت کنم کلا جرمی که مرتکب شدی مجازات سخت تری داره چون من فحش رکیک ندادم بهت پس بازم میگم بحث ترسیدن نیست فقط می‌خوام تمومش کنیم هردو همینجا 

تو حرفات بد بود و حرفای منم بد بود اما دنیا انقد ارزش ندارع تو مجازی ام بخوایم سرو کله همو خورد کنیم 

من بخاطر حرفام ازت عذرخواهی میکنم چون ظاهرا بزرگتری از من، من باید بیام عذر خواهی اول امیدوارم متوجه شده باشی چی میگم منتظر جوابت هستم اگه میخوای این راه مزخرفو بریم و هرکدوم جریمه بدیم هرچند جریمه ای که تو باید بدی بیشتره خیلی بیشتر و بره تو جیب دولت بسم الله اگه میخوای از اینجا صورت همو بوس کنیمو تمومش کنیم 

سلام عزیزم راستش من تاپیکتو دیدم اونی که راجع به یه کاربر زدی اما تا اومدم نظر بدم قفل بود ببین هرچقدرم هرکسی هرچی گفته باشه زدن خیانت شوهر یا همسرش تو سرش به عنوان سرکوفت اصلا کار جالبی نیست منم خودم قبلا خیانت دیدم خییییلی ترومای وحشتناکیه نباید ازش به عنوان ابزار برا دعوا استفاده کنی خیلی دل این کاربرو شکستی با حرفت.

بعدشم الان بنظرم باهم آشتی کنید و از هم عذرخواهی کنید ظاهراً ایشون خیلی آدم با ادبیه اومده از تو عذرخواهی کردم والا من دخالت نمیکنم اما خدایی حرفای زشتی بهش زدی برو نگاه کن 

گناه داره واقعا نمیدونی چقدر سخته اعصاب برا آدم نمی‌مونه و ممکنه به همه بپره اگه هم چیزی گفته تو ببخش توام خیلی دلشو شکستی توام جوابشو بده هرچی بوده گذشته 

امیدوارم دلتون شاد باشه و لبتون خندون

تا شقایق هست زندگی باید کرد