2777
2789

البته بیشتر  همه صدق نمیکنه 

زمانی که بچه بودم وقتی می رفتم خونشون بهترین اتاق رو داشت تو کمدش همش لباس پرنسس ها بود اون قدر خوشگل بود. 

بازی هایی که داشت. همه گرون . یه جعبه داشت پر از لاک های  رنگی رنگی.  من ارزوم بود اون جعبه رو داشته باشم.  

بزرگ تر شدیم. بهترین گوشی ماشین براش خریدن.

بعدش گفت دلم میخواد برم سرکار بردنش شرکت نفت. 

ازدواجش که نگه براتون شب عروسیش بهارین باغ رو گرفتن 

اون شب ۳ بار لباس عوض کرد. 

خدا برا اینا داده حالا ما چی زحمت بکش تلاش کن. بزن تو سر خودت.  

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ادم حسودی نیستم دوستان. ولی برای شما تعریف کردم که این جوریه

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
خیلی موافقم

به نظرت ظاهر هست یا نه درونی هم خوشبتن 

موافقم مسیر براشون هموار تره ولی یه چیزی هم هست این وسط یکی قربانی شده فدای خانواده شده پولدار شده و بقیه هم تو نعمت بزرگ شدن 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

موافقم

یه ادم پولدار خیلی راحت تر ب موفقیت میرسه نسبت به یه ادم فقیر ک باید بیست برابر بیشتر تلاش کنه

ول متاسفانه نسل فقیر همیشه تعداد بچه ی بیشتری میاره نسبت ب نسل پولدار

موافقم مسیر براشون هموار تره ولی یه چیزی هم هست این وسط یکی قربانی شده فدای خانواده شده پولدار شده و ...

نه. عموم. مثل بابام بود. فقط تو دفتر نماینده مجلسم بود.

اره ، توی جامعه شناسی داریم 

بهش میگن چرخه 

پولدارا توی این چرخه هستند و پولدارتر هم میشن 

اما فقیر فقیر تر میشه 

ی نفر که خانوادش درآمد آن چنانی ندارند چجوری می‌تونه مهارتی یاد بگیره و باهاش پیشرفت کنه ؟ وقتی مهارتی نداشته باشه درآمدی هم بدست نمیاره . 

استثنا هست اما کلیت شد همینه .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

موافقمیه ادم پولدار خیلی راحت تر ب موفقیت میرسه نسبت به یه ادم فقیر ک باید بیست برابر بیشتر تلاش کنه ...

درسته 

زیاد ربطی به تعداد بچه بیشتر اوردن نداره 

حتی اگه تعداد بچه کمتری میورد فرقی نمی‌کرد . بچه ای که خانواده اش درآمدی ندارند که بتونن کلاس بفرستنش توی تحصیل جلو نمیوفته ( دربرابر کسایی که هزینه های هنگفت میکنن ) توی یادگیری مهارت پیشرفتی نمیکنه چون با کلاس نمیتونه بره یا اینکه نمیتونه از پس هزینه ابزار هاش پس بیاد 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍