2777
2789

بچگی من سراسر با حسرت و درد گذشت 

قبل از اینکه کلاس اولی بشم مادرمو از دست دادم 

رسما همونجایی که بهش بیشتر از همیشه احتیاج داشتم ، شروع مدرسه برام پر از حسرت بود از همون روز اولی که همه بچه ها با مامانشون اومده بودن 💔

بعد از اون دیگه همیشه من با همه ی بچه ها فرق داشتم 

دیگه هیچوقت من اون بچه ای نبودم که همیشه خوراکی های رنگارنگ و با سلیقه مادرشو میاره نهایت یه نون پنیر بود 

بعد از کلاس دوم و سوم دیگه همونم نبود پدرم معنقد بود خودم باید صبح بیدار شم صبحونه بخورم و برم مدرسه و تغذیه و ایناهم کشکه 😅

چه روزای سختی گذروندم به عقب که نگاه میکنم واقعا همه جای تنم زخمیه 

روزای جلسه اولیا روز مرگم بود سمگینی نگاه بچه ها و معلما و …

با وجود همه اینا من همیشه شاگرد زرنگ کلاس بودم ولی پر از حسرت 

هیچوقت اینارو به هیچکس نگفتم و نمیگم فقط اینجا نوشتم که دلم سبک بشه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته

با خوندش ناراحت شدم معل م نیست چی کشیدی

واسه همیناس مدام ب شوهرم تکرار میکنم اگه روزی مردم نبودم فلان چیزارو برا بچه ها بخر حتما مدام‌تکرار میکنم اونم بدش میاد 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خدارحمت کنه مادرتون رو عزیزم مادر بزرگی کسی چرا نبود ؟

مگه حواسشون میشه

همین الان مادربزرگ بچمون ی هفته شیر بخره برا بچه هفته دیگه میکه لازم نیست چخبره

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خیلی سختهبا خوندش ناراحت شدم معل م نیست چی کشیدیواسه همیناس مدام ب شوهرم تکرار میکنم اگه روزی مردم ن ...

چرا با خوندن متنت اشکم در اومد الهی همیشه زنده و سلامت باشی و سایت رو سر بچه هات عروس شدن و داماد شدنشون ببینی موفقیت توزندگیشون ببینی عزیزم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

ان شالله خودت دختر بیاری براش مادری کنی حال دلت خوب بشه

منم بچگی پر دردی داشتم با وجود مادر داشتنم 

هر کس یه جوری کشیده بخدا تو تتها نیستی فقط جنس دردامون فرق داره

راستی این اکانت جدیدمه یادته اون روز از واژینیسموس تاپیک زده بودی بهم گفتم منم واژی بودم و سر زایمانم چیا اومد سرم؟

خدارحمت کنه مادرتون رو عزیزم مادر بزرگی کسی چرا نبود ؟

پدرم یه مدت کوتاه بعدش ازدواج کرد 

مادر بزرگمم سکته کرد و زمین گیر شد 

خاله های مهربونی داشتم و دارم ولی یمدت بعد از فوت مادرم سر یسری مشکلات خانوادگی بابام اجازه دخالت و رفت و امد نمیداد 

ممنونم عزیزم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

آخی عزیزم قربون دلت🥲

خدانکنه ❤️