الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همینطوری میخوام ببینم مثلا اسم من مینا ست به مامانبزرگا میخوره یا نه یا اسم شما میخوره یا نهآخه من ک ...
اسم شما و اسمهاي قديم به همه سني ميخوره. جديديا هم اكثرا خوبن بعضياشون يكم به بجه ميخوره بيشتر مثلا من به شخصه اسم ليليان واسه مسن يكجوريه برام حس ميكنم بجه هست
خدا شاهده اسم يه بجه شنيدم الشنك خودم اولين جيزي كه به ذهنم اومد مشنك بود خدا منو ببخشه خب اين جه اس ...
خوبه ال. دنگ به ذهنت نیومد 😒😒😒واقعا بعضی خانواده به معنی و به عرف جامعه توجه نمیکنن هر چی دلشون میخاد میذارن بابا اون بچه همینطور کوچیک و نی نی و ت. بغلت نمیتونه بزرگ میشه تو جامعه میره بفهمید اسم با معنی زیبا با مصما بذارید اسم دختر خودم ترنمه او و نگم که سر اسمش چقدر جنجال بود که فلان اسم بذارید اسم مادر بزرگ خدا بیامرزش باید باید باور کن مثل طراوت باران روحیه لطیف و آرومی داره و اسم خاصی هم هست
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم