2777
2789
عنوان

با همچین مردی زندگی میکنین

637 بازدید | 66 پست

زحمت کشه خانواده دوسته پشت زنشه براش از محبت کم نمیزاره همشم ابراز علاقه میکنه پیش همه میبرتش بالا برای بچه هم کم نمیزاره خودش لباس نداره وای ب فکر لباس زنشه جلوی جمع عشقم عزیزم خوشگلم صدا میزنه موقع قهر قرور نداره معذرت خواهی میکنه ....ولی همش به زنش شک داره همش میگه نبینم با کسی حرف بزنی بخندی یا همش میگه تنهایی بدون بچه نری بیرون بعد پیامک برات میاد میگه اول ببینم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارانویید داره 

انقد خوبه یه سر به دکتر بزنه این اخلاقشم خوب شه دیگه

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

چی بگم این موردم چیز کوچیکی نیست اگه بتونه بره مشاوره شاید تاثیری بزاره روش ب هر حال سخته اینجوری هم ...

همیشه هم نیست ولی خودشم به زبون میاره بهت اطمینان دارم ولی میترسم نمیخوام اینجوری از دستت بدم 

تلاشمو میکنم با حرف منطقی و مشاوره و غیره که رفتارشو اصلاح کنه بلخره یه زندگی که یه بچه ام توش هست نباید به راحتی خراب کرد

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40