2777
2789

چرا قطع رابطه؟ نمیشه فقط کم کنی رابطه رو؟ قطع رابطه خیلی بده

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عقدم از مادرشوهرم کلا خوشم نمیاد قبلا اذیتم کرده الان اوکیه خیلی کم میرم خونش یکسره به شوهرم میگه امشب فلان غذارو میخوام درست کنم زنت دوس داره برو بیارش منم نمیرم

به شوهرمم گفتم من دلم با ننت صاف نمیشه خودشم میگه دوری و دوستی دوس نداری اذیت میشی نیا

آواکادو سایت🥑                                                            

چرا قطع رابطه؟ نمیشه فقط کم کنی رابطه رو؟ قطع رابطه خیلی بده

نه نمیشه عزیزم چون مادرشوعرم خودش نمیخاد بهش سر بزنم کلا منو میبینه حالش بد میشه 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

شوهر من اولش پشتم بود ولی وقتی با هم آشتی کردن من شدم آدم بده ،والان با هم رابطشون خوب هست در کل باید بگم آخرش باهم آشتی میکنن و ادم بده داستان شما میشید 

خدا پرونده ای  را که مردم بنویسند ،نمیخواند
اره من خود شوهرم باعث شد بین ما بهم بخوره شوهرم خودش میره میاد به من نمیگه بیا

وقتی برمیگرده پُرش نکردن؟😂

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

نه نمیشه عزیزم چون مادرشوعرم خودش نمیخاد بهش سر بزنم کلا منو میبینه حالش بد میشه

ماعی یکی دوبار فقط با شوهرت برو در سکوت پیش شوهرت بشین تا شوهرت تو رو مقصر ندونه و زندگیت بهم نریزه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من عقدم از مادرشوهرم کلا خوشم نمیاد قبلا اذیتم کرده الان اوکیه خیلی کم میرم خونش یکسره به شوهرم میگه ...

عزیزم خوبه که شوهرت آدم باشعوری هست قدرشو بدون ..من مادرشوعرم یکسره بهم بی احترامی کرده آخر کاری خاله شوهرم به من پرید میخاست منو بزنه بعد شوهر خرم خرررررر خرررررر خررررررم میبینه مادرش بمن احترام  نمیزاره  اما همش میگه مادرمع مادرمه لعنت بهش 

مادرشوهرم گاهی زبونش خیلی تند و تیز میشه و همینطور هیچ کار خاصی هم برای من نکرد ولی من هیجوقت حاضر نیستم باعث قط ارتباط یه مادر و بچه بشم

مطمئنم اینکارها عواقب و کارمای بدی داره.

ولی خوب بعضی از خانواده شوهرها خیلی ناهنجارن اون بحثش فرق داره و واقعا عروس چاره ای جز قطع ارتباط نداره

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
ماعی یکی دوبار فقط با شوهرت برو در سکوت پیش شوهرت بشین تا شوهرت تو رو مقصر ندونه و زندگیت بهم نریزه

شوهرم بسیار خاله زنکه و  هرکار کنم دستم نمک نداره... دیگه تحمل  بی احترامی رو ندارم نمیتونم 

مادرشوهرم گاهی زبونش خیلی تند و تیز میشه و همینطور هیچ کار خاصی هم برای من نکرد ولی من هیجوقت حاضر ن ...

منم از همونام بعداز ده سال دیگه نمیتونم چون خیلی بی عزتی بی حرمتی دیدم  خیلیییییی جاها کوچک شدم حتی توسط یک بچه ده‌ساله هم کوچک شدم

عزیزم خوبه که شوهرت آدم باشعوری هست قدرشو بدون ..من مادرشوعرم یکسره بهم بی احترامی کرده آخر کاری خال ...

من بهش گفتم مادرت در جایگاه خودش عزیزه منم در جایگاه خودم

اگه اولویتت مامانته بسلامت

چون اولویت هر مردی باید زندگی و همسرش باشه مامانتم اولویت بابات بوده و هست نیازی به خود شیرینی تو نداره😂

آواکادو سایت🥑