2777
2789

شوهرم آرنجش شکست بعدالان محدودیت حرکتی داره یعنی خم وراست نمیشه دکترگفت بره فیزیوتراپی هشت جلسه رفت تغیییری نکرده حالا ینفربهش گفته فیزیوتراپی خانگی بخر من نگرانم تاثیربیرونیارو نداشته باشه بازته تصمیم اشتباه بگیره همینجوری بمونه دستش 

چند وقت تو گچ بوده ؟ 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت تو گچ بوده ؟

دکارگفته بودبایدعمل شه نرفت عمل کنه پیش یه شکسته بندگچ گرفت یک ماه بعدکه بازکرد هیچ کاری نمیتونست باهاش بکنه الان عملش کرد یک ماه پیش بعد دوهفتم اتل باز کرد هشت جلسم فیزیو رفت ولی تغییری نکرده

فیزیوتراپی بیرون چند مدل دستگاه هست هر کدوم یه کارایی دارن،تنس ،شاک ویو ،لیزر ،مگنت و...

فیزیوتراپی خونگی چه فایده ای داره

من بچه خواهرم پاش ترک برداشت گچ گرفتن دکتر گفت باید سی جلسه فیزیوتراپی کنه تا بتونه خم و راست کنه ،هشت جلسه هنوز خیلی زوده

فیزیوتراپی بیرون کاردرمانی دارن و ورزش و نرمش هم دارن تا بیمار زودتر مشکلش حل بشه

دکارگفته بودبایدعمل شه نرفت عمل کنه پیش یه شکسته بندگچ گرفت یک ماه بعدکه بازکرد هیچ کاری نمیتونست با ...

متاسفانه شکستگی رو وقتی ببری پیش آدم نابلد پیامد های میشه دقیقا همین

و از تاندون بگیر تا رگ و ریشه و عضلات و ماهیچه و .. وقتی تو مسیر درست قرار نگیرن و ..  خون رسانی کم میشه 

و خشک میشه 

دوباره عمل کرد 

دوباره کچ و .... 

اگر دستش الان خوب شده فقط حرکتش خوب نشده 

همراه با فیزیوتراپی ماساژ هم پیش آدمی که واقعا کاریش اینه و مطمئن باشید مدرک داره و کاربلد هستش برید 

چون فیزیوتراپی فقط تحریک کننده سلول ها و رگ ها هستش 

اگر عضله و ماهیچه ها خشک شده باشن فیزیوتراپی درست نمیکنه ولی یه ماسور می‌تونه این کارو بکنه تا نرم بشه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یعنی خونگی هافایده ندارن

نمیدونم واقعا

براتون کامل توضیح دادم که فیزیوتراپی بیرون شامل چند دستگاه مختلف هست،شما که تو خونه همه رو نمیتونین تهیه کنین

بازم هر طور صلاح میدونین

متاسفانه شکستگی رو وقتی ببری پیش آدم نابلد پیامد های میشه دقیقا همینو از تاندون بگیر تا رگ و ریشه و ...

منظورتون چیه که دستش خوب شده؟اخه وقتی نمیتونه خم وراستش کنه که نمیتونیم بگیم خوب شده فقط دردش کمترشده

من داداشم فیزیوتراپ هستن، علاوه بر فیزیوتراپی حرکات و ورزش هایی که میدن خیلی مهمه، باید اصولی کار بشه،  چند نوع دستگاه هست و قدرت اونا بالاتر از خانگی ها هست.

شکستگی دست تا یه مدت محدودیت حرکتی میاره، یادمه برادرزادم دستش شکسته بود داداشم زیاد نزاشت تو گچ بمونه گفت بعدش مکافات میشه نمیتونه حرکت بده، همسر شما  مدت زیاددستش تو گچ بوده طبیعی هست تعداد جلسات خیلی زیادی نیاز به فیزیوتراپی داشته باشن 

خب این هشت جلسه لیزردرمانیم داشته

ماساژ بده براش خمیر دست ورزی بگیر 

دستش باید کار کنه تا راه بیفته 

دستگاه خانگی خیلی تاثیر خاصی نداره 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹