2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نه . خوبه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

ما در همین حدودیم 

من خیلی راضی ام 

به بقیه پیشنهاد نمی کنم چون همه ی آدما مثل من نیستن

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

ن خوبه به نظرم چون سن دختر کم نیست مثلا اگه ده سال تفاوت سنی داشتن و دخترع مثلا 17 سالش بود پسره 27 خیلی فرق میکرد قضیه ولی اینجوری عیب نداره به نظرم

لطفا آقایان درخواست ندید! خنده ام رادید و گفتا فارغی گویا زغم گفتمش ما درد را  با خنده کتمان میکنیم 

اینجا همه طبق نظرات خودشون مینویسن از نظر منم نه ولی زندگی شما و شما اخلاق و رفتار طرفو میشناسی پس اگه به دلته و اختلاف سنی ب چشم نمیادو دو طرف تفاهم دارین و همو دوس دارین خودتون فکر کنید تصمیم بگیرید اینجا رو معیار قرار ندین صرفا بخونید

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم