2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم

79 بازدید | 6 پست

هیچوقت تو زندگیم نتونستم باهاش راجع به چیزی صحبت کنم همیشه کارش دخالت و خورد کردن اعصاب منه کوچیکترین نقطه ضعف هامو انقدر به روم میاره و میزنه تو سرم که عصبیم میکنه

بابت تک تک کارایی که میکنه مثل غذا درست کردن مثل جاروکردن خونه حتی واسه اینکه بچه بودم برام شیر درست کرده سرم منت میذاره و باعث شده هیچ دوست داشتن و احترامی بینمون نمونه

خواهشا اگه به بلوغ فکری نرسیدید بچه دار نشید:)

ای بابا..درسته که این اخلاق مادرتون اعصاب خرد کنه و تا حد زیادی حق میدم بهتون ولی تو رو خدا دلش رو نشکنید به خدا مادر حتی بدترین مادر هم که باشه نعمته...این رو ماهایی که مادر از دست دادیم میفهمیم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا..درسته که این اخلاق مادرتون اعصاب خرد کنه و تا حد زیادی حق میدم بهتون ولی تو رو خدا دلش رو ن ...

حرفتون درسته ولی من اصلا اونطوری که باید باهام رفتار نمیشه

من نه دختر بدیم نه بی بند و بارم نه اهل کاری یا چیزیم نه بی ادبم چرا باید انقدر بهم توهین کنه که منم متقابلا مجبور شم بهش توهین کنم

حرفتون درسته ولی من اصلا اونطوری که باید باهام رفتار نمیشهمن نه دختر بدیم نه بی بند و بارم نه اهل کا ...

عزیزم منم همین رفتارها بلکه هزار برابر بدترش رو دیدم منتها از سمت پدرم (خدا رحمت کنه مادرم رو خیلی مهربون و فداکار بود و بعد رفتنش حس کردم تمام عشق و محبت دنیا ازم دریغ شده اما بابام خیلی کوچیک و تحقیرم میکرد و حتی هنوز هم گاهی وقتی عصبانی باشه چنین رفتارهایی ازش سر میزنه با اینکه بچه هم نیستما... ۳۲ سالمه) با اینحال بازم سعی میکنم احترام بابام رو نگه دارم...میدونم دوستم داره میدونم نگرانمه ها اما سواد رفتار با دختر جوون رو نداره تا وقتی بچه بودم واقعا دوتا رفیق بودیم اما از وقتی پا به دوران جوونی و دانشجویی گذاشتم یهو همه چی عوض شد ولی میدونم از روی کینه و عداوت نیست بلکه فقط بلد نیست چطور رفتار کنه...اگر چه الان خیلی خیلی بهتر از چند سال قبلش شده 

همه اینا رو گفتم که گلم بدونی من درکت میکنم اما عزیزم سعی کن بدی رو با بدی جواب ندی و روح پاک و لطیفت رو با انتقام و جبران کردی بدی با بدی، تیره و کدر نکنی عزیزم  

آرزو میکنم مادرت یکمی سر عقل بیاد و رفتارش رو اصلاح کنه و زندگی آروم و پر عشقی رو تجربه کنی خواهر گلم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............