2777
2789
دقیقا مثلا من دیدم بچه هایی که7تا 10 سالشوه مادرشون بهشون میگه درس نخونی تو زندگیت هیچی نمیشییا حتی ...

منم به پسرم در درس سخت میگیرم.پارسال گفتم تو مادر خوبی نیستی درس بچه ات به خودش ربط داره ولی دیدم انگار نه انگار !! همیشه جزوات چند نفر اول کلاس بود ولی پارسال دیدم به شدت افت کرد. و دوبار ه بالا سرش ایستادم خودش رو جمع و جور کرد.  صادقانه بگم بهش منم گفتم که عزیزم فکر نکن پدر تو فلان کارخانه یا مغازه یا کارگاه رو داره و تو بزرگ شدی میری اونجا!! اگه الان درست و حسابی درس نخونی و درس الویتت نباشه مجبور میشی کاری رو انجام بدی که خوشت نمیاد و شغل ادم تاثیر خیلی زیادی در زندگیش داره. مخصوصا تو که پسر هستی!!!

شاید منظورش اینه و فکر کرده شما سختگیری تو درس 👇

من دخترم 9 سالشه از کلاس اول به شددددت درس خون و عاشق کتاب درسی و اینا 

درحدی که میگفتم بابا توروخدا برو با بچه ها بازی کن میگف نه دوس دارم درس بخونم از کلاس اول بخدا متن تمام درس های کتاب فارسی رو حفظه تا الان... 

ما جلوش اصلا درمورد درس صحبت نمیکنیم ولی خودش میگه آره من میخام تیزهوشان قبول بشم باید درس بخونم بعد میخام فیزیک بخونم یعنی تموم این حرفارو میزنه ما شاخ در میاریم که از کجا یاد گرفته... 

خیلی حساسع رو درسش انقد که روز اول معلم قشنگ متوجه شده بود. 

درون‌گراست البته بیرون تو خونه ماشاالله یه بند صحبت میکنه 

بعد معلما فکر میکردن من سخت گیرم که اینجور شده و دائم به من میگفتن بزار بچگی کنه و فلانه و این حرفا 😂 بعد که بیشتر باهاش آشنا شدن دیدن من کاری نمیکنم خودش اینجوریه کلا 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که بیشتر از سنش میفهمه رو معلم های من همیشه به مادرم میگفتن 

حالا منظور از این چی بود؟

من تک فرزند بودم و بیشتر پیش بزرگ‌تر ها بودم 

حتی علاقه زیادی به بازی و …نداشتم و بیشتر توی زندگی واقعی بودم نه خیالات بچگانه و زیاد بچگی نکردم

مثلا الان که ۲۲ سالم شده بیشتر تصمیم های زندگیمون با منه

که چی بخریم چی درست کنیم کجا بریم و….

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

گفت مثلا میگم بیاید بازی،پسرشما میگه من این بازی رو کردم حوصله ندارم تکرارکنم

بچه که آسیب ببینه و حس ناامنی داشته باشه.  سعی می کنه به جای کارهای بچه گانه و شور زندگی داشتن سریع بزرگ بشه تا بتونه از خودش محافظت کنه

همین پرخاشگری شوهرتون تو خونه به بچه آسیب می زنه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

این که بیشتر از سنش میفهمه رو معلم های من همیشه به مادرم میگفتن حالا منظور از این چی بود؟من تک فرزند ...

خب این خوب نیست انگار یه مرحله مهم از زندگی حذف کرده باشیم. شما بچگی نکردین

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

یعنی چی؟

یعنی مثال میزنم 

از بی پولی مدام جلوش ناله میکنید 

یا مثلا موقع صحبت باهاش قلمبه سلمبه حرف می‌زنید

از انتظاراتی که ازش دارین مدام حرف می‌زنید

مشکلات خانوادگی دارید 

با پدرش یا کلا اعضای دیگه خانواده جلوی بچه دعوا میکنید

مدام بهش میگید مگه بچه ای اینکارو کارو نکن اونکارو نکن

امر و نهی بیش از حد

Born to suffer forever 

گفت مثلا میگم بیاید بازی،پسرشما میگه من این بازی رو کردم حوصله ندارم تکرارکنم

بچه اضطراب داره احتمالا. زیاد ببرش فضای آزاد. همبازی همسن خودش براش جور کن توی خونه.
ماهواره و تلویزیون و گوشی هر چی هست خیلی کمتر کن. 

دقیقا مثلا من دیدم بچه هایی که7تا 10 سالشوه مادرشون بهشون میگه درس نخونی تو زندگیت هیچی نمیشییا حتی ...

بچه ها راحت حرفای پدر و مادر میره تو ذهنشون و یه عمر باهاش زندگی میکنن 

متاسفانه.

Born to suffer forever 

منم به پسرم در درس سخت میگیرم.پارسال گفتم تو مادر خوبی نیستی درس بچه ات به خودش ربط داره ولی دیدم ان ...

اگه با پرخاش اینا رو بگی تاثیر بدی تو زندگیش میزاره

مثلا ما داریم گفتن باید فلان کاره بشی الان پشیمونن چون بچشون افسرده و .. . شده و میگه باید فلان کاره بشم درحالیکه خونوادش هم الان یه کم پشیمونن از حرفایی که زدن و بعدا احتمالا بیشتر پشیمون میشن چون بچه شون توان قبولی و رفتن به اون کار رو نداره

اگه بچت دبستانه همین که درس بخونه و .. . کافیه مهم همون دوران دبیرستان و کنکوره حتی دانشگاه هم هرکی بره معمولا دانشگاه رو تموم میکنه

باید رفتارهات درست باشه

من نمیگم با بچه کار نکنی و . نگی درس بخونه میگم درست بگی نه غلط و اینکه زیاده روی نکنی

کارتون ببینه بازی کنه و درس بخونه

نه فقط درس بخونه

درضمن پدرش رو پیش بچش کوچک نکنی و نگین کار کارخونه بده و فلان

ممکنه یه روزی ارزو کنی کاش بچم بره کارگری و باید اونو برا هر کاری مثل کارگری و فروشندگی و ... اماده کنی نه اینکه بگی این کارا بدرد نخور هستن و برا بدردنخورها هست

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

خب این خوب نیست انگار یه مرحله مهم از زندگی حذف کرده باشیم. شما بچگی نکردین

اینجوری نبود که کلا بچگی نکرده باشم ولی مثلا دوستای من تا دبیرستان داشتن بچگی میکردن من از کلاس پنجم شیشم دیگه عاقلانه رفتار میکردم 

نمی‌دونم بعد ها میتونه روی زندگیم تاثیری داشته باشه یا نه

اما فعلا مشکلی رو حس نکردم بخاطرش 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگه با پرخاش اینا رو بگی تاثیر بدی تو زندگیش میزارهمثلا ما داریم گفتن باید فلان کاره بشی الان پشیمون ...

مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی و تایپ کردی. حرفهاتون خیلی توجه ام رو جلب کرد. دقیقا همه حرف هایی که گفتید کاملا درست هستند. ممنونم از راهنمایی ات دوست عزیز🌸🙏

اینجوری نبود که کلا بچگی نکرده باشم ولی مثلا دوستای من تا دبیرستان داشتن بچگی میکردن من از کلاس پنجم ...

یکی انتخای میکنه اینطوری زندگی کنه یا شخصیتش اینه یکی از سر فشار بقیه و... و برخلاف شخصیتش اینجوری میشه

و این دوتا فرق داره

مثلا یکی میره بازی و  فوتبال میگن این فضولی ها و  گو بازی به چه دردت میخوره؟ درس بخون

یکیهم خودش اهل بازی و .. نیست

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

منم به پسرم در درس سخت میگیرم.پارسال گفتم تو مادر خوبی نیستی درس بچه ات به خودش ربط داره ولی دیدم ان ...

به نظرم این کار نکن.  پس فردا اگه بچه ات نتونه دکتر یا مهندس بشه دیگه سر کارهای ساده هم نمی ره و می شینه تو خونه.  چون تو ذهنش گذاشتی بعضی کارها ارزش نداره 

گاهی وقت ها ادم تو زندگی اش مجبور می شه برای درامد داشتن هر کاری بره و انجام بده 

شوهر یکی از اقوام مهندس عمران هست گاهی اوقات کارش نیست بنده خدا می ره تاکسی تلفنی و خرج زن و بچه اش دربیاره. کار عار نیست. همین که مرد زحمت کشی هست و خودش به هر سختی می زنه که دستش جلوی کسی دراز نباشه به نظرم خیلی ارزش داره 

یه فامیل شوهر هم داشتیم 15 سال بود که با وجود داشتن زن و بچه سر هر کاری حاضر نبود بره و کسر شان خودش می دونست 

و خرجش زنش می رفت سر کار و می داد! 

یکی انتخای میکنه اینطوری زندگی کنه یا شخصیتش اینه یکی از سر فشار بقیه و... و برخلاف شخصیتش اینجوری م ...

من 7 سالم بود با بقیه بچه های فامیل تو خونه تنها بودیم و مادرم روز قبل کلی مربا آلبالو درست کرده بود و هسته هاش تو یه ظرف بود. ما هم از روی بازی هسته آلبالو های رو بین انگشتمون می زاشتم فشار می دادیم و پرت می شد به سمت اون یکی!   خلاصه وقتی آمدن خونه همه حیاط پر هسته آلبالو بود بابام جلو اون همه بچه که از من بزرگتر بودن امد زد تو گوش من طوری که افتادم روی زمین.  بهم گفت تو دختر بودی نباید می زاشتی اونها خونه رو کثیف کنند 

اون موقع یادمه با همه وجود از دختر بودنم بدم امد یعنی اصلا با داداشم که از من 5 سال بزرگتر بود و بیشتر ریخت و پاش ها تقصیر اون بود کاری نداشت! 

بعد اون بود که حس می کنم خیلی از کا های بچگی ام گذاشتم کنار و دیگه زیاد تو بازی ها شرکت نمی کردم

فکر می کنیم بعدی ها انتخاب خودمون بوده ولی به اون سمت هل داده شدیم