2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود میشی چرا فکر می‌کنی بارداری ؟؟؟اگه نمیخوای خودت گول بزن ی بتا بده

تو نینی سایت همش میگن استرس افتاده جونم😭🤦‍♀️اخه ما اصلا دخول نداشتم یسری علایم دارم تو تایپک قبلی هست میگن شاید باردار باشی

نبض زدن شکم ربطی به بارداری نداره علت های گوناگونی داره که یکیش بارداریه .ویکی دیگه اش خون رسانی به رحم .البته اگه نزدیک پریود هم باشه نبض زدن بیشتر حس میشع

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

اراجیف اینجا باور نکن

الان یه خانومی میگ دوستم ۷ماهه بوده پریود می‌شده بیبی زده منفی شده ولی باردار بوده 

ماهم داشتیم ولی اونا کلا پریودیشون نامنظم بوده و چون چاق بودن نشون نداده 

من کلا ۱۶۲قدم ۵۰وزن

۴۵کیلو شده بودم شربت «لیکوزینک خوردم یهو اشتهام زیاد شد چاق شدم شدم ۵۰کیلو یکم شکم اوردم 

بعد حالت تهوع نوشته عوارض شکمشه چون  من کلا مشکل معده دارم ولی یه مدت بود خووب شده بودم

حالا این نبض شکم و منقبض شدن یکم ترسوندم که باز تست دارم اونم روژان ک میگن مارک خیلی خوبه اصلا مکث نداشت فوری منفی زد

نبض زدن شکم ربطی به بارداری نداره علت های گوناگونی داره که یکیش بارداریه .ویکی دیگه اش خون رسانی به ...

من رحمم هعی صدای قار و قور میده توی گوگل اعم زده این علائم و اتفاقا 

اخه من کلا یکم شکمو داشتم حالا یهو ۵کیلو شربت اشتها خوررم چاق شدم یکم ببشتر شده شکمم

من رحمم هعی صدای قار و قور میده توی گوگل اعم زده این علائم و اتفاقا اخه من کلا یکم شکمو داشتم حالا ی ...

شاید عوارض شربت باشه .صدای دادن رحم هم دلیلش در طب سنتی سردی رحم گفته میشه .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم