وقتی تو یه رابطه به این سوال میرسی یعنی دیگه باید تموم کنی
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
من رفتم هیچ راهی نداشتم و باید از بد و بدتر یکی رو انتخاب میکردم ... باید پا روی قلبم میذاشتن و ازش میگذشتم یا میموندم و عذاب رو تحمل میکردم .... در نهایت خودم کات کردم تا مدت ها قلبم درد میکرد ... تعجب میکنم از چی این پسر دقیقا خوشم اومده ... اون از روی ترحم باهام بود و فقط عذابم میداد ... نه شکل و هیکل خوبی داشت نه اخلاق خوبی داشت ... هیچی به هیچی حالا بماند که دو سال دنبالم بود و التماس میکرد که باهاش بمونم