gol83sa مدیر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 عنوان بین موندن و رفتن کدومو انتخاب میکنین | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 32 پست اگر روزی هزاربار این سوالو از خودتون توی رابطه بپرسین که بمونم یا ترکش کنم نهایتا چیکار میکنین ....؟توی بلاتکلیفی شدیدی گیر کردم... :) به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔 1404/07/14 | 10:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 برای رفتن هیچوقت دیر نمیشهبیرون از خونه هم هیچ خبری نیستاول همه تلاشتو بکن /مشاوره بروروی اخلاق خودت ... شوهرم نیست نامزدمه هنوز اونقدر رسمی نشدیم به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 برای رفتن هیچوقت دیر نمیشهبیرون از خونه هم هیچ خبری نیستاول همه تلاشتو بکن /مشاوره بروروی اخلاق خودت ... پسر خوبیه ولی از وقتی باهاش اشنا شدم نمیدونم چرا حال روحیم بد شده استرسی شدم فکرو خیال زیاااد ناراحتی طولانی نمیدونم چمه واقعا چیز بدی ازش ندیدم... به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
خوششبختم عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1901 شوهرم نیست نامزدمه هنوز اونقدر رسمی نشدیم اگه بری دلت براش تنگ نمیشه؟ میتونی کسی و دوباره دوست داشته باشی؟
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 من رفتم هیچ راهی نداشتم و باید از بد و بدتر یکی رو انتخاب میکردم ... باید پا روی قلبم میذاشتن و ازش ... کاش ویژگی بد داشتتنها مشکلم اینه کنارش آروم نیستم ... به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
hami25_57 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 12687 کاش ویژگی بد داشتتنها مشکلم اینه کنارش آروم نیستم ... یعنی چی آروم نیستی ؟ قطعا یک کاری کرده که تو پیشش حالا خوب نیست
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 اگه بری دلت براش تنگ نمیشه؟ میتونی کسی و دوباره دوست داشته باشی؟ میشهایتقدر دوستش داشتم که خدا میدونه ولی الا ب حدی رسیدم ک نمیخام جوابشو بدم :)نمیدونم چیشد یروز از خاب بیدار شدم بعد ۷ ماه و ب این نتیجه رسیدم دوستش ندارمخیلی یهویی انگار کل عشقی ک بهش داشتم بدون دلیل ازم خارج شد در صورتی ک من جونمو واسش میدادم به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
خوششبختم عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1901 کاش ویژگی بد داشتتنها مشکلم اینه کنارش آروم نیستم ... یکم ازش دور باش بعد تصمیم بگیر
خوششبختم عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1901 میشهایتقدر دوستش داشتم که خدا میدونه ولی الا ب حدی رسیدم ک نمیخام جوابشو بدم :)نمیدونم چیشد یروز از ... شاید هورمونات بالا پایین شدهمثلا نزدیک پریود یا ... هستی
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 یعنی چی آروم نیستی ؟ قطعا یک کاری کرده که تو پیشش حالا خوب نیست نمیدونم ازش احساس ارامش نمیگیرماحساس بد دارم انگار حس میکنم قراره یروز بدترین ضربه عمرمو بهم بزنهبرعکس اون میگ کنارت خیلی ارومم خوشحالم در صورتی ک من کنارش احساس ترس میکنم نمیدونم چطور بگم واقعا به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 شاید هورمونات بالا پایین شدهمثلا نزدیک پریود یا ... هستی ۳ ماه تو همچین حالت باشم اخه؟ قشنگ ۳ ماهه دارم دیوونه میشم از بلاتکلیفی به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
زیبادوستداشتنی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 6890 وقتی روزی هزار بار میپرسی از خودت ینی خیلی مرددیو ی چیزی این تردیدو ب وجود آورد ک نمیتونی باهاش کنار بیایاگ مشکلی نبود بجای این سولل میگفتی هرچی ک هست میمونم و درستش میکنم
hami25_57 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 12687 نمیدونم ازش احساس ارامش نمیگیرماحساس بد دارم انگار حس میکنم قراره یروز بدترین ضربه عمرمو بهم بزنهبرع ... نمیدونم چی بگم والا ... ولی من خودم خیلی به خواب ها و احساساتی که دارم درمورد هرکسی اعتقاد دارم
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 وقتی روزی هزار بار میپرسی از خودت ینی خیلی مرددیو ی چیزی این تردیدو ب وجود آورد ک نمیتونی باهاش کنار ... منطقیه... :) به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 نمیدونم چی بگم والا ... ولی من خودم خیلی به خواب ها و احساساتی که دارم درمورد هرکسی اعتقاد دارم منم حس شیشمم واقعا قویه و از همین میترسم ... به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
hami25_57 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 12687 منم حس شیشمم واقعا قویه و از همین میترسم ... خیلی خوب چرا موندی پس .. تمومش کن وقتی میدونی حس ششمت قوی هست ...