2777
2789
عنوان

اشتباه کردم رفتم پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا اعتماد بنفس ندارم خانواده ام به اون افتخار میکنن به اون میگن خانم دکتر چون خودش کلینیک هم زد ...

بی خیال دختر

به خودت افتخار کن

یه روزی تخصص میگیری و اولین نفری که بهت افتخار می کنی خودت هستی

مشاور کنکور شدم توی گروه های درسی تبلیغ میکنم ولی کسی باهام مشاور برنمیداره فقط یه دانش آموز دارم

حتما تبلیغت درست نیست .. خودت رو پرزنت کن .. مبلغ هم کمتر از بقیه دانشجوهای پزشکی بذار ، جلسه ی معارفه هم رایگان با گوگل میت برگزار کن .. ببین این جزییات چقدر تاثیر داره ؟ نشین بگو پول نیست پاشو پول در بیار

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

[QUOTE=397526272]من اصلا اعتماد بنفس ندارم خانواده ام به اون افتخار میکنن به اون میگن خانم دکتر چون خودش کلینیک هم زد ...[/QU

مگه نمیگی دوقلو هستین 

پس تازه درسش تموم شده 

چ جور کلینیک زده

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
درسته ولی الان که آدم جون نیاز به پول داره خواستم مشاور کنکور بشم نمیدونی در آمد داره یا نه میتونم ی ...

آفرین به تلاشت.

عزیزم به هیچ وجه ناامید نشو. فقط انصراف ندی. خیلی ها حسودن 

خام نشی. 

نتیجه شو درآینده میبینی. و اینکه احتمال اینکه همسر پزشک گیرد بیاد هم خیلی زیادتره

نظر خانواده ات اشتباه محضه

باهاشون هو کلام نشو.  یاد بگیر جواب بی احترامیاشونو قاطع بدی

بگو ده سال دیگه میبینمتون

با همکلاسی هات بیشتر معاشرت کن

تو عالی هستی دختر.  کم کم دانش آموزا اگه کارت خوب باشه باهات مشاوره میگیرن.  صبور باش

ندیده عاشقت شدم دختر به خودت افتخار کن که تلاش کردی و نتیحه داداصلا به رفتارهای بقیه توجه نکن تو نصف راهو رفتی و بقیشم به خدا توکل کن و تلاش خودتو ادامه بده قلبت پاکه همین که حسود نیستی خودش بهترین نشونه ی پاکی قلبته من مطمئنم که تو خیلی موفق میشی خدا پشت و پناهت باشه

من اصلا اعتماد بنفس ندارم خانواده ام به اون افتخار میکنن به اون میگن خانم دکتر چون خودش کلینیک هم زد ...

حوصله کن دختر!صدای قلب شکستتو خدا شنیده حتی اگه این روزارو تو فراموش کنی خدا فراموش نخواهد کرد حرفای منو یادت نگهدار خیلی خوب برات جبران خواهد کرد!

عزیزم میدونی چه قدر از آدما آرزوی اینو دارن که پزشک بشن اون وقت تو قبول شدی قدر نمیدونی کاش منم برمیگشتم عقب پشت کنکور میموندم بالاخره پزشکی رشته دلخواهم قبول میشدم آینده شغلیم تضمین بود الان سخته ولی بعد چند سال حتما کار با درآمد بالا داری خواهرتون ول کن پرستاری اصلا قابل قیاس با پزشکی نیست تو از اون موفق تر میشی