وضع خانوادمون داغون از نظر مالی خواهرم رفت پرستاری والان تموم شده طرحش داره میگذره ما دو قولوییم من پشت موندم وامسال تازه پزشکی آوردم اون خودش پول داره هر وسیلهی ای دلش میخواد میخره ولی من پول ندارم وبابام هم دلم نمیاد ازش بگیرم چون میدونم نداره ولی خب خیلی علاقه داشتم و دارم به پزشکی ولی خواهرم هر روز میره بازار کلی خرید میکنه تو این وضعیت که کارگر داریم خونه تعمیر میکنیم من باید تنهایی همه کار کنم میگم چرا میری هر روز خرید کارای خونه کمکم کن میگه تو حسودی میکنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا به حرف کسی گوش نده راه خودت برو آینده موفقی داری با پشتکارت .. وقتی تموم شدی همه میفهمن در موردت اشتباه میکردن .خوابگاه نمیدن بهت بری خوابگاه دور بشی از اون محیط
ندیده عاشقت شدم دختر به خودت افتخار کن که تلاش کردی و نتیحه داداصلا به رفتارهای بقیه توجه نکن تو نصف راهو رفتی و بقیشم به خدا توکل کن و تلاش خودتو ادامه بده قلبت پاکه همین که حسود نیستی خودش بهترین نشونه ی پاکی قلبته من مطمئنم که تو خیلی موفق میشی خدا پشت و پناهت باشه
عزیزم میدونی چه قدر از آدما آرزوی اینو دارن که پزشک بشن اون وقت تو قبول شدی قدر نمیدونی کاش منم برمیگشتم عقب پشت کنکور میموندم بالاخره پزشکی رشته دلخواهم قبول میشدم آینده شغلیم تضمین بود الان سخته ولی بعد چند سال حتما کار با درآمد بالا داری خواهرتون ول کن پرستاری اصلا قابل قیاس با پزشکی نیست تو از اون موفق تر میشی