2777
2789

چندتا سوال دارم اگ کسی هس بگ بپرسم

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بفرما

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرما

سلام عزیزم من کمکی رو شروع کردم ولی نمیدونم چه وقتایی بدم . چقدر بدم چی بدم . فرنی و حریره رو دادم دیگ نمیخوره از زرده تخم مرغ بدش میاد نمیدونم شیر خشکشو کمتر کنم یا همون اندازه قبل بدم و احساس میکنم با کمکی ک میدم سیر نمیشع

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

دارم ۵ ماهشه

زنده باشع گلم برا غذا کمکی سوال داشتم فک نکنم شروع کرده باشی

سلام عزیزم من کمکی رو شروع کردم ولی نمیدونم چه وقتایی بدم . چقدر بدم چی بدم . فرنی و حریره رو دادم د ...

دکتر دخترم بهش برنامه داده بود هر دوساعت یک بار اول شیر دوساعت بعد فرنی دوساعت بعد شیر بعد مثلا سوپ شیر بعد پوره میوه روز اول هر وعده یک قاشق بعد روزدوم دوقاشق روز سوم سه قاشق همینجوری نم نم اضافه میکردم ک معدش عادت کنه

دختر من تااخر هفت ماهگی همه چی عالی میخورد اما بعد تصادف ک کردیم الان دوماهه لب ب هییییییچی نمیزنه دکترم بردم خوب نشده.

الان ک وارد ده شده من غذای سفره له میکنم میدم بهش تخم مرغ بارب دوست داره اونم درحد دوسه قاشق.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ب دفترچه واکسنش برونگاه کن توضیح داده

فقط دستور پخت فرنی و حریره بادوم و پوره سبزیجاته دفترچه نیست اصلا یه ورقه برا واکسنش پشتش چنتا عکس داره که نصفشم چاپ نشده کمرنگه

دکتر دخترم بهش برنامه داده بود هر دوساعت یک بار اول شیر دوساعت بعد فرنی دوساعت بعد شیر بعد مثلا سوپ ...

ممنون از راهنماییت عزیزم نگفتی شیرشو کم کنم یا همون قدر باشه 

ممنون از راهنماییت عزیزم نگفتی شیرشو کم کنم یا همون قدر باشه

ن اصن کم نکن شیر غذای اصلی برای کودک زیر یکسال هست.

مثلا الان هروعده ۹۰سی سی میخوره اونموقع هم هروعده ۹۰تا بده مثلا هردوساعت ی بار اول ۹۰تاشیر دوساعت بعدش هرچی دوست داری بده بخوره.

البته اینم بگما کودک با کودک فرق داره دقیق هرچیزی ک ما میخوایم رو انجام نمیده ممکنه خود بخود مقدارشیرش کم بشه یا ازغذاها خوشش نیاد زیاد بشه.

فقط دستور پخت فرنی و حریره بادوم و پوره سبزیجاته دفترچه نیست اصلا یه ورقه برا واکسنش پشتش چنتا عکس د ...

وا 

من دفترچه هست کامل نوشته این ماهچی بده چند وعده بده اون ماه چی و چجور حتی یه کتاب هم بیمارستان بهم داد دزمدرو ناخن گرفتن غذا خوردن و همه چی

وا من دفترچه هست کامل نوشته این ماهچی بده چند وعده بده اون ماه چی و چجور حتی یه کتاب هم بیمارستان به ...

چ خوب برا من اصلا نیس هیچی

زنده باشع گلم برا غذا کمکی سوال داشتم فک نکنم شروع کرده باشی

وای بشدت نگرانم چون بد دارو هست و بد شیر میخوره کاش دیگه بد غذا نباشه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..