2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم اروم میشی.من که خوشحالم اتفاقا...

واسه چی خوشحالی

خدا همیشه خوشحالی بیاره

ولی من دمقم بارداریم ناخواسته بود حالم هم همش خرابه

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه چی خوشحالیخدا همیشه خوشحالی بیارهولی من دمقم بارداریم ناخواسته بود حالم هم همش خرابه

چون نشونه ی خوبیه یعنی بچم سالمه هرمونش کافیه و داره رشد میکنه🙂

من ۵ ۶ تا سقط داشتم هرچی حالم بدتر باشه خوشحال ترم😄

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چون نشونه ی خوبیه یعنی بچم سالمه هرمونش کافیه و داره رشد میکنه🙂من ۵ ۶ تا سقط داشتم هرچی حالم بدتر ب ...

انشالله به سلامتی بغل بگیریش برای منم دعا کن خدا کمکم کنه و بچه ام سالم باشه من خاک تو سر خیلی ناشکری کردم خدا منو ببخشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله به سلامتی بغل بگیریش برای منم دعا کن خدا کمکم کنه و بچه ام سالم باشه من خاک تو سر خیلی ناشکر ...

نکن ایناکارو بخدا ظلمه در حق بچت اون حس میکنه احساس تورو...

ان شاءالله جفتمون صحیح و سالم سروقت بغلشون بگیریم و سلامت باشن همیشه و عاقبت بخیر با عمر طولانی همه بچه هامون

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نکن ایناکارو بخدا ظلمه در حق بچت اون حس میکنه احساس تورو...ان شاءالله جفتمون صحیح و سالم سروقت بغلشو ...

الهی امین

خدا خودش منو ببخشه اخه ابجی من اصلا حساب کن کسی رو ندارم رو کمکش حساب کنم خیلی دست تنهام واقعا سختمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی امینخدا خودش منو ببخشه اخه ابجی من اصلا حساب کن کسی رو ندارم رو کمکش حساب کنم خیلی دست تنهام وا ...

از من که تنها تر نیستی🙂

من یه دختر ۲ ساله دارم خودمم استراحت مطلقم باید صبح شوهرم صبحانه بذاره بغلم تا ظهر یه سرویس بهداشتی فقط برم بعدم تا ظهر که بیاد ناهار بذاره یا بخره و شامم نهایت از بیرون بگیره...

تنهای تنها شهر غریب...

ما همه کسمون خداست خودش کمک میکنه غصه نخور عزیزدلم.

چند هفته ای الان؟

از من که تنها تر نیستی🙂من یه دختر ۲ ساله دارم خودمم استراحت مطلقم باید صبح شوهرم صبحانه بذاره بغلم ...

پس تو هم مثل منی پسرم دوسالشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از من که تنها تر نیستی🙂من یه دختر ۲ ساله دارم خودمم استراحت مطلقم باید صبح شوهرم صبحانه بذاره بغلم ...

الان یازده هفته

واقعا هم بهترین کس خداست خودش دستمون بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان یازده هفتهواقعا هم بهترین کس خداست خودش دستمون بگیره

ان شاءالله به راحتی طی میکنی عزیزم نگران نباش میاد میشه یه شیرنی دیگه توی زندگیت