2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

53 بازدید | 7 پست

دوستای عزیزم من میخوام زبان یاد بگیرم اما نمیدونم چطوری و از کجا شروع کنم هم خودم که لیسانس دارم و یکم در حد مدرسه و دانشگاه یاد گرفتم هم برا دختر سه سالم و پسر ده سالم باهم میخوام یاد بگیریم 

خود اموز یاد بگیرم خوبه

از جمله ها شروع کردم با بچه هام حرف میزنم 

در حد یه جمله کوتاه مثلا فیل خیلی بزرگ است 

خودم رفتم کلاس زبان هیچی یاد نگرفتم در حد سه ترم رفتم

وی آی پی چطوره 

شما چطوری یاد گرفتین نمیخوام گول تبلیغات اینیستا رو بخورم 

چه روشی پیشنهاد میکنین بنظرتون روش من خوبه و زود جواب میده که خود اموز از جمله ها شروع کردم و یماه دیگه میخوام کم کم کارتون زبان اصلی ببینم با بچه هام که روان تر شم

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

بهترین روش فیلم دیدنه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسرین پاغنده یوتیوب عالیه 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

شما مسلط هستین؟؟

من بله آیلتس دارم کلاس رفتم ولی چیزی که باعث تسلط میشه فیلم هست

دیدن فیلم با زیرنویس انگلیسی

اوایل هیچی نمی فهمی بعدش کم کم نیتیو میشی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم