2777
2789

نمی‌دونم تاثیر داره یا نه ولی من شنیدم اگر سیرابی بخوری حالت تهوع تا حد خیلی زیادی بهتر میشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو خ اهرم تاثیر داشت

ووالا من خودم باردار نیستم خواهرمم چون خیلی بدویار بود و بدش میومد از سیرابی و بوش و اینا اصلاً نخورد ولی شنیدم که میگن اگر سیرابی بخوری اوکی میشه حالت

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
یه دوهفته دیگه اکی میشی همیشه اینطوری نمیمونه قرص دمیترون نمیخوری مگه قبل بیدار شدن بخور حالت تهوع ن ...

خدا کنه حالم خیلی بده 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه اولم ۹ ماهشههردو پسرن

سخت نیست بچه ات هنوز کوچیکه دومی رو خودت خواستی بچه منم هنوز کوچیکع ناخواسته این یکی گیر امد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سخت نیست بچه ات هنوز کوچیکه دومی رو خودت خواستی بچه منم هنوز کوچیکع ناخواسته این یکی گیر امد

نه خودم نخواستم خدا خواسته بود

سخت که صددرصد سخته ولی خدا داده من شکر میکنم

تو بچه اولته چند سالشه؟؟

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه خودم نخواستم خدا خواسته بودسخت که صددرصد سخته ولی خدا داده من شکر میکنمتو بچه اولته چند سالشه؟؟

من سومی رو ناخواسته باردارم خدا خودش کمکم کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40