2777
2789

هرچی میخورم بالا میارم جون تو بدنم نمونده خیلی دارم اذیت میشم باهیچی خوب نمیشم چیکار کنم هروز گریه ام میگیره درد معده شدید

عادیه عزیزم...

بهت قرص ندادن؟

به من دمیترون دادن ولی من نخوردم بخاطر عوارضش

خیار و موز خیلی بو کن انار هم خوبه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه عزیزم...بهت قرص ندادن؟به من دمیترون دادن ولی من نخوردم بخاطر عوارضشخیار و موز خیلی بو کن انار ...

دیمیترون اصلا تاثیر نکرد روم بزور دوقاشق سیرابی ام خوردم بالا اوردم خون بالا میارم انقدر تو معدم چیزی نمیمونه

دیمیترون اصلا تاثیر نکرد روم بزور دوقاشق سیرابی ام خوردم بالا اوردم خون بالا میارم انقدر تو معدم چیز ...

وای سیرابی با اون بوی گندش بدتره کههههه

خیار بو کن بهتر میشیا...

ابلیمو روی اب و زنجبیلم خوبه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

عوارض دمیترون جیه؟ من چون تا آخر بارداریم تهوع داشتم تا ماه ۶ خوردم ولی بعد دکترم نذاشت

توی نت بزن گفتن خوب نیس

ببین من یه بسته بیسکوییت مادر گذاشته بودم بالاسرم 

صبح که بیدار میشدم اول خیلی آروم آروم یکی دو تا از اون می‌خوردم . یه ذره حالم رو بهتر میکرد. اون تهوع شدید اول صبحم کم میشد . میخوای امتحان کن شاید روی تو هم جواب بده 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

عجیب درکت میکنم منم هروز لاغرتر میشم خونم بالا میارم

راستش من از زایمان طبیعی اونقدر نمی‌ترسم کا از تهوع بارداری

الان بچه هام بزرگ شدن ولی هنوزم کابوسه

میگذره 

یه چیزهایی بدتر میکنه ادویه ها  چیزهای ترش اسیدی  ..مایعات ...

ببین من یه بسته بیسکوییت مادر گذاشته بودم بالاسرم صبح که بیدار میشدم اول خیلی آروم آروم یکی دو تا از ...

صبح شب تهوع اوکیه ولی تهوع نیست بالامیارم و معدمم خیلی درد میکنه میزنه ب همه جام دیروز از معده درد پشت هم بالا اوردن از هوش رفتم