2777
2789
عنوان

با این وضع تهوم زنده میمونم اونایی ک بارداربودین

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 25 پست
عجیب درکت میکنم منم هروز لاغرتر میشم خونم بالا میارم

اسی دقیقا حرف دلمو زدی یعنی آنقدر عوق زدم بالا آوردم حالم از خودم بهم میخوره واقعا ویار وحشتناکی دارم خدا خدا میکنم تموم بشه هر چند وقت میرم آمپول و سرم میزنم چند ساعت خوبم دوباره روز از نو ...... چه میشه کرد انشالله ب زودی تموم میشه چند وقته من ۱۴ هفته رفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من از زایمان طبیعی اونقدر نمی‌ترسم کا از تهوع بارداریالان بچه هام بزرگ شدن ولی هنوزم کابوسهمیگ ...

اخه هروزه دوسه روز یبارم نیست دروز چهار ساعت میخابم بقیش درحال درد کشیدنم و بالا اوردن 

اسی دقیقا حرف دلمو زدی یعنی آنقدر عوق زدم بالا آوردم حالم از خودم بهم میخوره واقعا ویار وحشتناکی دار ...

نهایتا هشت هفته دلمو هی خوش کردم میگم روزا میره جلو برم حداقل صدا قلبشو بشنوم 

نهایتا هشت هفته دلمو هی خوش کردم میگم روزا میره جلو برم حداقل صدا قلبشو بشنوم

عزیزم انشالله می‌شنوی ..... من ببخشید میگم بعضی وقتا آنقدر عوق میزنم اختیار ادرارمو از دست میدم 

عزیزم انشالله می‌شنوی ..... من ببخشید میگم بعضی وقتا آنقدر عوق میزنم اختیار ادرارمو از دست میدم

طبیعیه منم زیر دلم میگره وقتی بالا میارم دور ورم همه ادمایین ک همش درحال خوردن کیف بردن از بارداریشونن اما من کلا با دسشویی قرار داد بستم 

من تا شب زایمان تهوع کنارم بود😐 زنده موندم

اصطلاح بود ینی منظورم این بود انقدر بالا اوردم و معده ام زخم شده ودردشدید دارم و مثل چوب خشک شدم تنها خوراکم ابلیمو عسل با نون خشکه که بیهوش نشم

اصطلاح بود ینی منظورم این بود انقدر بالا اوردم و معده ام زخم شده ودردشدید دارم و مثل چوب خشک شدم تنه ...

منم همین بودم متنفرم از حاملگی به من خیلی بد گذشت خوشبحال اونایی ک راحت هستن زود زود بچه میارن😁

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)