2777
2789
عنوان

فروش زمین وخونه واسه ماشین سنگین

152 بازدید | 17 پست

ایا کاردرستیه یانه 

شوهرم تایه مدت دیگه قراربیکاربشه

بعد مایه زمین ویه خونه داریم که دادیمش کرایه حالا شوهرم میگه نمیتونم بیکاربمونم واقعا هم نمیشه 

میگه زمین وخونه رو بفروشم ماشین سنگین بخرم باهاش بار ببرم من فعلا مخالفت کردم گفتم ماشین سنگین خوبشو با این پول نمیشه خرید درب وداغون ومدل پایین میشه که اونم اگه چیزی ازش دربیاری باید خرج خودش کنی گفتم زمین وخونرو بزارواسه اینده بچه ها 

به نظرتون من اشتباه میکنم یا حرف شوهرم درسته چون این کارهم واقعا ریسکیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما هم درستهحرف همسرت هم درسته نمیشه بیکار بمونه اما اول بگردید دنبال یک شغل دیگهشاید پیدا شد

بهش میگم مغازه بزن هرچی من میگم مخالفت میکنه الان فقط همه تمرکزش رو فروش خونه وزمینه که ماشین سنگین بخره 

نه پایه یک نداره میگه ماشین بگیرم خودم سرماشین کارکنم

سود نداره عزیزم اولا که پول ماشین سنگین خیلی زیاده یکی از فامیلامون اومد ماشین بخره با وام و شرکای دیگه ما هم طلا فروختیم شریک شدیم باهاشون ولی الان یکساله داره قسط میده هیچی نمیمونه بده ب شریکا... یعنی طلامونو نگه می‌داشتیم الان می‌فروختیم بیشتر سود داشتیم 

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

بهش میگم مغازه بزن هرچی من میگم مخالفت میکنه الان فقط همه تمرکزش رو فروش خونه وزمینه که ماشین سنگین ...

مغازه هم الان فروش نداره انقدر

باور کن فقط سرمایه ات اونجا میخوابه

همون کرایه خونه بگیرید کم دردسرتر از مغازه است