2777
2789
عنوان

تورا به فاطمه زهراااااا چشماتون لیزیک نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 61 پست
آره برای حذف عینک، آخه چشمام هم زیاد ضعیف نبود ۱/۷۵

این چسی وپول زیادکار دستتون داده،والا چشم من2/۵حتی عینکم جز برای کتاب خوندن یامثال دیدن پای تخته نمیزنم،خواهرم نمره8بود عمل کرد راحت شد الکی مگه آدم عمل میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چسی وپول زیادکار دستتون داده،والا چشم من2/۵حتی عینکم جز برای کتاب خوندن یامثال دیدن پای تخته نمی ...

آره دیگه منم همینو میگم، بخدا انقدر دختر ساده ای هستم حتی یه کاشت ناخن هم نمیکنم میگم عوارض داره نمیدونم چرا این عمل رو کردم😔

صبح ها که پا میشم بچه هامو راه بندازم مدرسه چشمام به زور باز میشه،انگار توش سوزنه، دیگه زده به اعصاب ...

عزمزمه خشکی چشم شدید داری

پماد لیپوزیک بخر از داروخونه صبح و شب موقع خواب بزن چشماتو چند دقیقه ببند

دز طی روز هم هر دو ساعت قطره اشک مصنوعی بریز خشک نشه 

ایرانی جماعت این مدله وقتی راهنمایی هم می‌کنی میگن نه اشتباه میگی، همیشه یکی کاری کنه اون یکی هم پشت سرش میکنه به درستی و غلطیش هم کاری ندارن، کاش دنیا به عقب برمیگشت به نعمت خدا دست نمیزدم، کاشکی میتونستم حرفمو به کل دنیا برسونم که به بدن سالم تون دست نزنین

آره دیگه منم همینو میگم، بخدا انقدر دختر ساده ای هستم حتی یه کاشت ناخن هم نمیکنم میگم عوارض داره نمی ...

ببین من دوبار شبکیه چشمم بدون دلیل پاره شد ولیزر کردم بعد اون دیگه چشم چپم چشم نشد همش میسوزه ولی اولین بار که لیزر زدم دردش وسوزشش تایکسال وحشتناک بودبزور چشمامو باز میکردم چندین دکترم رفتم گفتن اوکیه آخرش اومدم تهران یه دکتر گفت خانم این حالتات طبیعیه اون لیزر مثه بخیه عمل کرده بخیه هم حالت کشیدگی داره طبیعیه این دردها رفته رفته بهترشده ولی همین الانم انگار یه چیزی تو چشممه وچشمم میسوزه،اگه تازه انجام دادی این‌چیزها طبیعیه به مرور اوکی میشی نگران نباش     

اگه شماره ی چشماتون زیاد نیست و با عینک راحتین عمل نکنین، یه فامیلمون شماره ی چشمش زیاده عمل نکرده خیلی هم راحته با عینکش، یکیش هم شماره ی ۲بود عمل کرد اونم خشکی چشم و درد چشم داره