2777
2789
عنوان

تورا به فاطمه زهراااااا چشماتون لیزیک نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 61 پست
خدا کنه خیلی نگرانم همسرم خیلی عذاب میکشه امیدم بخداست که چشمش خوب بشه کلیک نور تهران قراره بره

شاید همسر شما مشکلی داره چشماش و واسه درمان میره، اما من چشمای سالم و با ضعیفی خیلی کم رفتم واسه عمل که دکتری که وجدان داشته باشه اصلا چنین شماره ای رو عمل نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید همسر شما مشکلی داره چشماش و واسه درمان میره، اما من چشمای سالم و با ضعیفی خیلی کم رفتم واسه عمل ...

نمیدونم عزیزم شاید دکتر شما بلد نبوده 

ولی من دیدم چندنفر که رفتن راضی بودن 

نمیدونم بازم 

چون منم شماره چشام 5 و 6 عه 

شوهرم میگه برو راحت شی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اتفاقااطرافم خانوادم دوستان انجام دادن کاملاراضین شکرخدامنم میخوام برم لطفا کسیو نترسون شایدکسی فردا ...

من دوست ندارم کسی دیگه گول این دکترا رو بخوره، آره عمل کن محاله محاله بدون عوارض باشه، چشم خیلی حساسه، خودت برو تحقیق کن مثل من که فقط به حرف چند نفر راضی شدم و عمل کردم نکن، انقدرها هم هستن که راضی نیستن

کوربودم ۵بود هرکدوم استیگماتم بالا داشتم ولی همش صفر شد خیر هیچ فرقی با رروز اولی که لیزر کردم ندارم ...

نمره چشم دختر منم ۴ هست، شما چند سالگی عمل کردین؟  بعد اینکه میگن باید دو سه سال نمره چشم ثابت باشه تا عمل کنن درسته؟

نمره چشم دختر منم ۴ هست، شما چند سالگی عمل کردین؟ بعد اینکه میگن باید دو سه سال نمره چشم ثابت باشه ...

باید نمره چشمش ثابت بشه همین دیگه چند سال بگذره مهم نیست اونم با عکسا چیزایی که قبل از عمل میگیرن مشخص میشه ببریدش خودشون تشخیص میدن ثابت شده یانه 

۷ ساله کردم و راضیم نمره منم ۲ بود

شاید تازه عمل کردی

چشات خشک میشه تا ۶ ماه اشک مصنوعی باید بریزی

چشم به چشم هم فرق داره

نگران نباش به مرور درست میشه و خوشحال از اینکه این عمل رو انجام دادی