2777
2789
عنوان

ظرفای مهمونی خانواد شوهرم همیشه پای منه چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5847 بازدید | 161 پست
هر چی سر جاری خودشیرین بیاد حقشهحتما از سر خودشیرینی هم مادرشوهر بهت خوراکی وو این چیزا زیاد داده و ...

نه اتفاقا هوای اونا رو بیشتر داشته همیشه بامن مثل کلفتش رفتار کرده

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
خواهرشوهرا کمک میدادن قبلا خودم نزاشتم دیگ عادت شد میگفتم دس نزنید

این قبل اینکه بری بگو کمرم گرفته اونجام خودتو بزن به درد تااخر بشین بگو رگش گرفته . سری بعدم بگو پریودم نمیتونم پایین دفعه ی بعدش بگو دستام درد می‌کنه و ...

💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان هربار رفتی غذا رو که خوردی بزن به چاک برو خونت... یا هم غذاتو خوردی برو تو حیاط بشین اگه مادرشوهرت گفت بیا بشور بگو شرمنده این دفعه نمیتونم سردردم دلدردم پا دردم کمر دردم... ی چندبار بخور و کار نکن دیگه نمیگه بهت 

نشور عزیزکم

برو با بقیه خودتو مشغول کن

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

بنظر من ظرفا رو خوب نشور. بذار چربی و لک رویشون بمونه. اینجوری کم کم مادرشوهرت قیدت رو میزنه به جایی ...

یساله خسته شدم همینکارارو میکنم

میاد چک میکنه جدیدا 

میگه کفی کن چربه

تغییررویه بده اگرجمعه دعوتیدازچهارشنبه زنگ بزن گریه کن ازدردکمرنمیتونم پاشم  پنج شنبه ادامه بده جمعه ظرفانشو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چند هفته نرو مهمونیشون به بهانه های مختلف 

بعد چند هفته برو سرسنگین باش مثل بقیه بزار فک کنن از چیزی ناراحتی مثلا اگر هم گفتن چیزی شده بگو نه 

بعد شام هم به بهانه ای سریع پاشو بیا خونه 

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

یساله خسته شدم همینکارارو میکنممیاد چک میکنه جدیدا میگه کفی کن چربه

واااای پس دیگه راهی نمی مونه جز اینکه شمشیر رو از رو ببندی. اما اگه همچو تصمیمی گرفتی باید تا آخرش بری و جا نزنی. 

از الان هربار رفتی غذا رو که خوردی بزن به چاک برو خونت... یا هم غذاتو خوردی برو تو حیاط بشین اگه ماد ...

قبلا جوگیر میشدم پشت جاریام غیبت میکردم 

میگفتم هر کی بخوره دربره گاوه و...

خواهرشوهرامم نمیزاشتم دس بزنن 

خودم تنها میشورم همیشه

الان خودم دربرم نمیگن توام گاوی؟!