2777
2789

دوتا خوارشوهر دارم ک بچه کوچیک دارن یا شاغلن 

دست نمیزنن شاغله دیر میاد فقط میخوره

جاریامم دعوایین بامادرشوهرم دست نمیزنن

و چون من همیشه خودشیرینی کردم شستم و خودمو برا مادرشوارم شیرین کردم دیگه هبچکی نمیاد جلو 

جاریام سرسنگینن بعد غذا میرن همیشه منم برا که اونا رو بد نشون بدم همیشه ب خواهرشوهرمادرشوهرم میگفتم دست نزنید خودم میشورم 

حالا اونا عادت کردن 

مادرشوهرمم خیس میکنه ظرفارو به من میگه بشور 

کیا شرایط منن😭

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه گفتی خودت خودشیرینی کردی دیگه:)))

الانم باید قید شیرین بودن رو بزنی و گاهی بهانه بیاری خسته م و کمردردم و فلان و یه درمیون دو درمیون کنی تا کم کم دختراشم تکونی به خودشون بدن

دیگه خودت عادتشون دادی😐چه حس بدیم داره😑

خیلیییی 

مخصوثا ک دیگ کسی تشکر نمیکنه 

طبیعی شده 

قبلا دلم خوش بود ب تشکرای مادرشوهرم 

الان عین کارگر رستورانم انگار

ببخشیدولی جاریها فقط میخورن میرن خواهرشوهرم که اینجوری چه پرروهستن بایدهمه همکاری کنن نه توفقط بیچار ...

مادرشوهر کاری نمیکنه ک بیچاره باشه 

بیچاره من 

فقط میخورن احترامم دارن اتفاقا

من مث کارگر روزمزدم انگار 

قبلا میشست بدشونو میگفت لااقل 

الان هیچی

خیلیییی مخصوثا ک دیگ کسی تشکر نمیکنه طبیعی شده قبلا دلم خوش بود ب تشکرای مادرشوهرم الان عین کارگر رس ...

به نظرم دوبار بهانه ای بیاری،دیگه کسی از شما هم انتظار نداره،اینجوری آدم حس کلفت بودن بهش دست میده..یا اگرم خواستی بشوری،جاریت رو صدا بزن بگو عزیزم بیا با هم انجام بدیم،باهمدیگه هم گپ بزنیم،حوصلمون سر نره،تو عمل انجام شده بذارشون