2777
2789
عنوان

بقیه مردا هم اینجورین یا فقط شوهر من اینجوریه❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 26 پست
دقیقا مردها مثل بچه هان و بدتر اینکه شما هم مثل من نقش مادری اجرا میکنی که فاجعه اس

فیلم در انتای شب خیلی اموزش دهنده بود و خیلی هم قشنگ 

همه مسولیت ها و ... رو زنه بود

پیشنهاد میدم ببینین

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

عا بابا همینن. الان میخوایم اسباب کشی کنیم بهش گفتم کارتن بزرگ میخوایم برگشته میگه من کارتن بزرگ ندارم. خب من خودم میدونم نداره منظورم اینکه جور کنه از یه جایی 

حالا هر چی از تو کمد درمیارم میگه اینکه سبکه بذار خودم میبرمش. رفته تو کمد دیواری نگاه میکنه میگه تو این کمد همه چیزا سبکن خودم میبرمشون

یعنی ولش کنم میخواد همه وسایل خونه رو یه دونه یه دونه برداره ببره اون خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاو بد ماجرا میدونی چیه؟من اوایل حس میکردم حفره هایی که مادرشوهرم توی مادری کردن تو زندگی شوهرم خ ...

دیر نشده باید خودت رو تغییر بدی

اون یه ادم کامله باید اینو بپذیری 

درضمن میشد فعلا میزا رو بیاره خونه فردا شب بزارین تو اتاق و مرتبش کنین

تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

دقیقا واسه شوهرت مادری نکن واست عروس میاره

یبار خونه نبودم رفته بود باشگاه! موبایل کلید کارت بانکیش را خونه جا گذاشت! با موبایل یکی دیگه زنگ زده میگه یه شماره کارت میفرستم براش پول بزن!

ایشون میتونه زن بگیره؟ 🤣

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

عزیزم اینطوری عادتش میده برای یک لیوان اب خوردن به شما تکیه کنه ولش کن اینطوری خسته میشی زیاد پیگیر نباش اونم بالاخره مرد هست و باید نتیجه کارهاش رو ببینه سرگرم خودت باش بیشتر همسر باش تا مادر

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
دقیقاو بد ماجرا میدونی چیه؟من اوایل حس میکردم حفره هایی که مادرشوهرم توی مادری کردن تو زندگی شوهرم خ ...

الان هم دیر نشده بزار هر کاری میخواد کنه اعصاب خودت رو هم خراب نکن ، تازه اونطور هم عزیزتری

تا کی باید تو براش مادری کنی ، مگه اون خلع های پدری رو برای تو پر میکنه؟

من حتی در حق بچه هام هم شورشو در اوردم از بس مادری میکنم دیگه خودم هم از خودم خسته شدم 

باید گذاشت خودشون تجربه کنن و بزرگ بشن

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

یبار خونه نبودم رفته بود باشگاه! موبایل کلید کارت بانکیش را خونه جا گذاشت! با موبایل یکی دیگه زنگ زد ...

والا چ میدونم اگه اعتماد کامل به انسان بودنش داری که  دمتون جفتتون گرم انشالله عشقتون پایدار ولی معمولا ادم خوب کم پیدا میشه کسی که واقعا قدر خوب بودنتو بفهمه 

میگه: زیادی که خوب باشی بهت شک میکنن یا به عقلت یا به هدفت 

خنده ام رادید و گفتا فارغی گویا زغم گفتمش ما درد را  با خنده کتمان میکنیم 

فقط شوهرشمااینجوریه🤣

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

این مادری میکنی یعنی چی؟یعنی زن باید بیخیال شوهرش باشه و بهش نرسه؟

بنظرم مرزباریکی بین مادری کردن وهمسربودنه 

امروزهمسرم ازخواب پاشد گفت احساس میکنم فشارخونم بالاست دیشب خوابم نبرداول که دعواش کردم چرابیدارم نکرده بعدهم براش جوشونده اوردم  صبحونشودادم رفت سرکاربهش سپردم حتمابره فشارخونشوبگیره  تانیم ساعت دگه هم پیگیرش میشم حالاازنظردوستان این مادری کردنه اماازنظرمن همسربودن ونگرانی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بنظرم مرزباریکی بین مادری کردن وهمسربودنه امروزهمسرم ازخواب پاشد گفت احساس میکنم فشارخونم بالاست دیش ...

آره دقیقا منم همین بود منظورم.خب بعد که محل ندیم به شوهرا میگن دیدی خیانت کرد زن خوبی براش نبودی.مرد به توجه نیاز داره همه جوره .از هرجا کم بزاری خوب نمیشه

آره دقیقا منم همین بود منظورم.خب بعد که محل ندیم به شوهرا میگن دیدی خیانت کرد زن خوبی براش نبودی.مرد ...

حقیقتش من ترجیح میدم طبق گفته دلم رفتارکنم نه حرفابقیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖