2777
2789
عنوان

بیایین ذکر برای حاجت محال آوردم

116 بازدید | 8 پست

مطمین باشید رد خور نداره 

من خودم از دیشب شروع کردم دعا کنید حاجتروا بشم حتما باید یک شنبه شروع کنید

با وضو و رو به قبله باشین حتما حتما قبل از شروع کردن این ختم از خدا بخواین هرچه خیر و عافیته همون بشه  بعد با خلوص نیت و با ترک گناه انجام بدین.نماز اول وقت فراموش نشه 

روز اول ۱۰۰ تا

روز دوم ۲۰۰ تا 

رور سوم ۳۰۰ تا 

همینطوری ادامه میدین تا ۴۰ روز 

روز های آخر ک طولانی میشه تقسیم بندی کنید 

مثلا ۱۰۰۰ تا صبح ۱۰۰۰ تا ظهر ۱۰۰۰تا شب 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

صلوات؟

نه 

ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر چیه

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 

برای اینکه ب کشی برسم ک دوسش دارم جواب میده؟

از خدا بخواه اگر به صلاح په و خوشبخت میشین بهم برسین 

منم همین نیت و کردم و ار دیشب شروع کردم چون واقعا دوسش دارم اما خانواده راضی نمیشن و ماهم دیگه باهم در ارتباط نیستیم 

ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 

اینطوری خدارو داری ب اسم اعظم خودش قسم میدی 

اما فقط یادت نره ک از خدا ب زور نخای و بگو اگه عاقبت بخیر میشیم بهم برسیم 

الماس دفه حاجتروا بشی عزیزم  

شنیدم اینو انجام ندادم124000 صلوات رو طی چهار ماه انجام دادم ولی فعلا که نشدهانشالله حاجترواشید

این ذکر رد خور نداره انجام بده ان شاءالله نتیجه میگیری

این ذکر رد خور نداره انجام بده ان شاءالله نتیجه میگیری

خیلی خستم گلی میدونی چقدر انجام دادم این چیزا بخدا دهن درد گرفتم ..الانم توایتا گروهی هستم به نوبت ختم گروهی داریم هر سری برای اعضای گروه روزی چنتا ختم انجام میدیم ..هیچ وقت نمیکنم ک