2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دارم فیلم بلوند 2022 رو میبینم و حرص میخورمگذشته دیگه گذشته امروز و دریاب تو هر روز که میگذره ...

حالا جالب اینجاست ک اون گذشته لعنتی هیچ تاثیری توی آینده من نذاشته مثل یه خواب ک گذشته اما انگار داره خفم میکنه مثل اینکه چرا شب عروسیم فلان آرایشگاه نرفتم یا چرا لنز نزاشتم و...

نماز خوندم 

سماور روشن کردم 

صبحانه آماده كنم 

همسرمم بیدار کنم بره نون بخره 

بچه‌ها رو بیدار کنم که برن مدرسه 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

حالا جالب اینجاست ک اون گذشته لعنتی هیچ تاثیری توی آینده من نذاشته مثل یه خواب ک گذشته اما انگار دار ...

وای خدا خواهر سر چه چیزایی حرص میخوری 

بیخیال بابا ما ها نگران میخره ترین و کوچیک ترین چیزا میشیم مهمه اینه حالا خوب باشه این دنیا موقتی هست به والله هیشکی با پولش و اینکه چه آرایشگاهی رفته بود تو قبرش نمیخوابم فکر کردم اتفاقی افتاده😂

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

شوهرم میخواد بره سرکار دیگه کم کم باید بچه ها رو بیدار کنم و راهی مدرسه بشیم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹